Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Schrack: Přehledový katalog sortimentu 2014


Document Actions
Schrack: Přehledový katalog sortimentu 2014
Podívejme se na přehledový katalog nadstandardních produktů a technické odbornosti. Přehled produktů k okamžitému odběru ve Schrack Store. Informace o skladové dostupnosti včetně čárových kódů. Tolik z titulní strany maxikatalogu instalačního zboží. Pro koho je tento informační materiál vhodný? Sledujte tuto recenzi ...
Jiří Macháček, ze dne: 22.04.2014


Za normálních okolností bych hovořil o katalogu, ovšem pokud má přes 960 stran, pak je to maxikatalog. Tento rozsah mne u Schrack Technik moc nepřekvapuje, jde přece jen o velký obchodní řetězec. Co v tomto obrovi nalezneme?


Pro větší náhled kliknout!


Tajemně pevná a tenká vazba drží pohromadě více než 960 stránek tenkého, leč křídového a barevného papíru. I přes tento počet stránek to vypadá, že autor šetřil místem, aby tam dostal všechny zamýšlené položky s popisem. Proto je stránka obsahu hned jako druhá.

Jednotlivé detaily produktů mají fotografii, základní popis, EAN, dostupnost (zda skladem v každém storu, zaslání z Prahy do 24h, do 96h z centrálního skladu) a objednací číslo. V přehledovém katalogu nelze očekávat více technických informací. K tomu účelu existují dílčí produktové technické sešity.


Pro větší náhled kliknout!


Co v něm objevíme?
Elektroměrové a instalační rozvaděče, skříně pro rozvaděče, skříňky, jističe, proudové chrániče, kombinované přístroje, spínací přístroje, povelové a signální prvky, řadová zástavba, svodiče bleskových proudů, svodiče přepětí, pojistkové prvky, sběrnicové systémy, připojovací a úložná technika, měřící a časová relé, relé do plošných spojů a paticová, měřicí přístroje, elektroměry, výkonové jističe a vypínače, stykače a motorové spínače, ovládací prvky, hlavní a ovládací vypínače, plošné spínače, hlídače pohybu, kouřové hlásiče ...


Pro větší náhled kliknout!


... audio a video systémy, přístupové systémy, nouzové osvětení, záložní zdroje UPS, kompenzace, detekce CO a CO2, datová metalická a optická kabeláž, datová rozvaděčová technika, počítačové příslušenství a aktivní prvky, kabely a vodiče, interiérová a exteriérová svítidla, LED, světelné zdroje a příslušenství, fotovoltaické systémy, Schrack for home, elektroinstalační spojovací materiál a nářadí.

Tak to by asi stačilo. Tedy na konci je ještě rejstřík objednacích čísel.

Pro koho se tento katalog hodí?
Určitě ne pro každého. Kdo by s touhle bichlí chtěl pracovat jednou za půl roku, může využít realistického listování na stránkách Schrack Technik (zde) nebo využít služeb Informačních zdrojů (zde). Po této obří příručce materiálu sáhne každý kdo nakupuje nebo se potřebuje orientovat. Samozřejmě je to diskutabilní, protože pokud již někdo používá Schrackův e-shop, nepotřebuje tolik papíru. Ovšem ne každý chodí s chytrým telefonem v kapse a nebo má dobrý důvod šustit papírovými stránkami.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního papírového přehledového katalogu SCHRACK Technik
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933