Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Megakatalog osvětlení BIG WHITE 2016 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.02.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Megakatalog osvětlení BIG WHITE 2016


SCHRACK: Megakatalog osvětlení BIG WHITE 2016
Schrack Technik přichází s dlouho očekávaným českým katalogem osvětlovacích prvků. Je opravdu obsáhlý a přehledný. Jeho zpracování je vhodné do všech provozů, které s uvedenými informacemi pracují. Nejčastěji po tomto katalogu sáhnou projektanti, řemeslníci nabízející řešení, ale také sami koncoví spotřebitelé. Vězte, že při takovém objemu má co nabídnout. Co všechno v tomto rozsáhlém katalogu naleznete, čtěte v této krátké recenzi.
Miroslav Minařík, ze dne: 9.02.2016



Megakatalog osvětlení BIG WHITE 2016 byl avizován a také očekáván. Sám jsem byl zvědavý, jak se bude Schrack profilovat na českém trhu s touto komoditou. Osvětlení je nedílnou součástí každé elektroinstalace, proto je více než praktické nalézt u ostatního sortimentu i svítidla.

Pro větší náhled klikněte!

Technické provedení

BIG WHITE má 850 stránek! Vše drží pohromadě lepený hřbet, který vypadá dost pevně. Zkusili jsme na něm vyvíjet "redakční" násilí a obstál bez známek ztráty čitelnosti. Samozřejmostí je plnobarevná křída, resp. koncernový standard. Rozložení informací  je dvoustránkové, resp. levá strana je věnovaná fotografiím a pravá technickým podrobnostem.
Jednotlivé kapitoly jsou na otevřené straně publikace barevně rozlišeny pro lepší orientaci v obsahu. U tak objemných katalogů je netradičně uvedena i koncová doporučená cena. 

Co v katalogu nalezneme

Obsah je tříděn do deseti oblastí:

Pro větší náhled klikněte!

Co se mi líbí

Katalog ukazuje možné umístění v prostoru společně s detaily, které jsou relevantní pro rozhodování. Je vidět, že obsah není sestaven pouze překlopením technických parametrů. 

Pro koho je katalog určen
Nejde o konstrukční katalog s podrobnostmi všech "vnitřností" a jejich rozměrů. Přesto osloví projektanty navrhující interiéry. Samozřejmě i architekty a investory. Nebo ještě lépe, katalog osloví každého, kdo se rozhoduje, čím osvětlit. Zda jde o řemeslníka nebo zaměstnance rozhodujícího v této oblasti, je jedno.


Pro větší náhled klikněte!


Můj závěr
Nejsem sběratel papírových katalogů, ovšem ten kdo pracuje s konkrétním instalačním materiálem každý den, raději zalistuje, než prohledává adresáře se spoustou uložených pdf katalogů. My si v redakci vystačíme s kopií v naší knihovně (zde). U mě za papírové vydání "palec nahoře".
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.