Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

SCHRACK: Katalog světelných aplikací 2007


Document Actions
SCHRACK: Katalog světelných aplikací 2007
Designový katalog osvětlovací techniky. Informace pro výběr a návrh osvětlení pro vyšší požadavky investora! Pokud vás zajímá s jakým nezvyklým sortimentem přichází Schrack na český trh, pak čtěte tento článek.
Vilém Gracias, ze dne: 28.03.2007

Do rukou se mi dostává nezvyklá technická publikace. Resp. publikace, kterou bych od distributora elektroinstalačních materiálů nečekal. Její zaměření není totiž technické ale designové.

Katalog je vyroben dle standardů, které jsou pro prodej svítidel stanoveny trhem. Tedy tvrdší papír, kvalitní fotografie, jednoduché a výstižné popisy osvětlovacích těles. 

Otevřu katalog a dýchne na mne svět krásných interiérů, které jsou zvýrazněny právě vhodným osvětlením.

Podívejme se,co vše je k dispozici:

  • Svítidla LED
  • Optická vlákna
  • Interiérová svítidla
  • Dekorativní průmyslová svítidla
  • Osvětlení exteriéru
  • Pouliční osvětlení
  • Světelné zdroje
  • Systémy regulace a řízení světel
    zde se dozvíte manuálním a automatickém ovládání svítidel, senzorech a dotykovém stmívání, o systémech Dali a Luxcontrol.
  • Technický dodatek
    zde můžete očekávat tabulky základních veličin po ruce, tabulky jmenovitých intenzit osvětlení, tabulku IP krytí, vysvětlení piktogramů, tabulku chemických odolností, chemické vlivy na materiály,

Podtrženo, sečteno Schrack míří více do projektů. Tato svítidla v obyčejném krámě nekoupíte. Světelné scény vytvořené nabídkou v tomto katalogu znám velmi dobře např. z italského Euroluce a nešlo o cenu plechu, tlumivky nebo objímky. Šlo o provedení a nápad.


Pro bližší náhled klikni!

Katalog s těmito produkty se mi velice líbí, pravděpodobně některé kousky u Schracku poptám. Dovedu si totiž živě představit jak mi osvětlují cestu k domu!
Tento katalog získáte pravděpodobně pouze osobním nebo telefonickým kontaktem s pracovníkem Schrack. Nemyslím,že by se rozdával jako letáky, také nenabízí běžné ale neobvyklé zboží.

Závěr:
Katalog je určen pro realizaci projektů, s vysokými požadavky na design. Mohu potvrdit, že jde o výběr aktuálních světových trendů. Teď vám tedy zbývá jen mít dobrého obchodního partnera,který uvedené zboží umí zobchodovat!

Žádejte u Schrack technik ČR!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933