Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Katalog praktických svítidel 2010 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.10.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Katalog praktických svítidel 2010


SCHRACK: Katalog praktických svítidel 2010
Mnoho druhů svítidel pod kontrolou! Svítidla pod touto značkou nejsou tak obvyklá, ovšem již několik roků jsou zde standardem. Podívejte se na sortiment osvětlovacích těles, které ve své praxi určitě využíváte také. Pokud již máte s tímto dodavatelem obchodní vazbu, pak vás bude tento katalog o to více zajímat ...
Vilém Gracias, ze dne: 29.10.2010


Pojem Schrack je samozřejmě primárně spojen s přístroji do rozvaděčů. Ovšem jako správný obchodník rozšiřuje sortiment na základě poptávky.

V Praze vyrostla na zelené zahradě nová skladovací hala. Není to samosebou a není to jen tak bezúčelně. Hala se stavěla v období světové finanční krize a tak celá akce byla zcela určitě promyšlená. Nyní se záměr vyjasnil. Schrack zvolnil z výstav a investoval do infrastruktury, aby mohl ve správný okamžik vytáhnout trumfy v podobě nového zajímavého skladového zboží.


Pro větší náhled kliknout!

Jeden typ ze skladového sortimentu jsou právě svítidla. Co nalezneme v katalogu?

... světelná technika (normy a požadavky), zářivková vestavná svítidla do podhledu, vestavná svítidla pro kompaktní zářivky, vestavná žárovková a výbojková svítidla, trojokruhové napájecí lišty a svítidla, osvětlovací zářivkové systémy, přisazená a závěsná zářivková svítidla, světelné lišty, přisazená žárovková a zářivková svítidla, průmyslová zářivková svítidla, průmyslová výbojková svítidla, nouzová svítidla s vlastním zdrojem, exteriérová svítidla, svítidla pro veřejná osvětlení, předřadné přístroje, světelné zdroje ...

Zajímavost
Pozorný čtenář nalezne na straně s průmyslovými svítidly dálkově řízený systém, který údržbě pomůže při servisování svítidel umístěných na vysokých stropech. Skutečnost, že se tato vychytávka objevuje v nabídce Schrack, mě moc nepřekvapila. Schrach je specialista na vychytávky.


Pro větší náhled kliknout!

Schrack disponuje spolehlivým logistickým systémem, který je napozadí softwarově spojen s dalšími zahraničními pobočkami a samozřejmě vídeňskou centrálou. Proto si může dovolit velkou šíři materiálu v okamžitých nebo velmi krátkých dodacích lhůtách.

Závěr
Uvedený katalog je jedním z důležitých "puzzle" elektroinstalační mozaiky a proto v mé knihovně rozhodně nechybí.


TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.