Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Pokud narazíte na názvy svítidel HALSPOT I LED, HALSPOT II LED, TUNNEL LED nebo třeba FARMER I LED PRO, pak jde o produkty svatobořické dílny! Svatobořice nejsou zrovna průmyslovou oblastí. Ba naopak, tamní oblast proslavuje Svatobořické čevené ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

SCHRACK: Jak to vypadalo na Informačních dnech 2015


Document Actions
SCHRACK: Jak to vypadalo na Informačních dnech 2015
Během dubna 2015 pořádal Schrack Technik tradiční Informační dny. Přednášky s doprovodným programem se konaly v devíti městech napříč celou Českou republikou. Na přednáškách zazněly informace z oblasti rozvaděčů podle aktuálních norem, prezentace nových funkcí online obchodu a novinek v sortimentu. Program doplnila také tombola, raut, ochutnávky koktejlů, hudba či taneční vystoupení.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.08.2015

Rozvaděče podle aktuálních norem, softwarová podpora projektantů - SchrackCAD, Schrack DESIGN, řešení z oblasti světelné techniky BLUE LINE, nové funkce e-shopu i zcela nové tištěné katalogy. To všechno čekalo na návštěvníky Info dnů Schrack. V každém z devíti měst navíc proběhl unikátní doprovodný program -  BUBBLE SHOW Matěje Kodeše, taneční vystoupení Prague Stars Cheerleaders, vystoupení pole dance, netradičně pojatý kurz první pomoci či moravská cimbálová hudba.

Z Informačního dne v Brně, který se konal 20. dubna,  jsme pro vás natočili krátkou reportáž. Jak to v hotelu Avanti vypadalo?



Krátce o společnosti Schrack Technik
Skupina Schrack Technik se specializuje na produkty a řešení v oblasti energetických a datových sítí a rozvodů. Portfolio produktů zahrnuje několik klíčových pilířů: energie, průmysl, budovy, zařízení, data, kabely, svítidla a fotovoltaické aplikace. Firma se zaměřuje na skříňové rozvaděče, relé, jističe, ale také na nouzové osvětlení a datové produkty.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální
papírový katalog od SCHRACK Technik
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933