Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Santa Klaus navzdory předpisům ... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.01.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Santa Klaus navzdory předpisům ...


Santa Klaus navzdory předpisům ...
Ježíška, dědu Mráze i Santa Klause mají mnozí v oblibě. Někteří víc, než by se dalo předpokládat. Jiní zase pro krásné zimní ozdoby neváhají spálit celou chalupu. Že o tom, nevíte? Vždyť se stačí pozorně koukat kolem sebe ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.01.2007

Vánoční atmosféru svátků se všichni snaží nejen opakovat ale i prohlubovat. K tomu účelu se použijí všemožné prostředky. Zima a sníh obvykle přichází sama a zdarma, zbytek už zbývá na vlastním vkusu, inspiraci, tvořivosti ...

Jednou pravidelnou ozdobou jsou různé druhy osvětlení. Tyto světelné okrasy jsou většinou určeny do interiéru.

Nemají ani vyšší krytí IP a nejsou napájena malým napětím. Existují dvě velké skupiny spotřebitelů. Ti nevědomí a ti znalí a vědomě konající. Svá obydlí dokáží zkrášlit tak, že se velmi podobají zvyklostem v Americe. Ovšem právě v Americe se prodávají osvětlení pro použití v exteriérech a také v mnohých případech se pronajímají. V ceně pronájmu je i odborná montáž a zapojení.

Pokud se podíváte na detaily těchto obrázků, pak sami majitele zařadíte do příslušných oblastí. Tento chalupář se ohradil použitím proudového chrániče. Šlapat bosou nohou mezi jedovaté zmije a tvrdit, že mám u sebe protijed, je pošetilé.

A tak situace je stále přetrvávající, lidé si svobodně dělají co chtějí. Znamená to snad, že jsou bezohlední?

(Libor PETR, INTERDATA)

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.