Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...
POZOR! JEŠTĚ NEPROŠLO JAZYKOVOU KOREKTUROU!

Releová technika Tele-Haase


Document Actions
Článek
Od roku 1969 se firma Tele-Haase specializuje na výrobu relé, přičemž její silnou stránkou je, že zákazníkovi dokáže nabídnout komplexní sortiment - od pomocných relé přes časová, hlídací až po relé bezpečnostní. Všechny přístroje jsou vyráběny nejmodernější technologií ve výrobním závodě firmy ve Vídni.
Margita Boháčová, Igor Nováček, Alena Minaříková, Jaroslav Borovec, ze dne: 24.03.2001
reklama

Časová relé
Těžiště výrobního programu představují časová relé, která bez nadsázky patří jednoznačně k tomu nejlepšímu, co může současná technika v tomto oboru nabídnout.

Hlídací relé
V oboru hlídacích relé nabízí firma Tele-Haase komplexní sortiment relé pro sledování elektrických veličin. Jedná se o relé umožňující zjistit, indikovat a eventuálně eliminovat poruchové stavy dříve, než dojde k havárii zařízení nebo ohrožení bezpečnosti člověka a stroje. Vzhledem k jednoduché instalaci hlídacích relé i do stávajících zařízení představují tato relé podstatný příspěvek ke zvýšení provozní spolehlivosti a pracovní bezpečnosti při současném poklesu výrobních a provozních nákladů.

Průmyslová relé
Podle svého zaměření se dodávají ve třech základních řadách lišících se rozměry, počty kontaktů a proudovým zatížením. Pro všechny řady jsou k dispozici patice odpovídající nejnáročnějším požadavkům uživatelů a bohaté příslušenství ve formě ochranných modulů.

Tento katalog již nelze objednat prostřednictvím on-line objednávky.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Umíte odpovědět? Vysvětlete, proč musíme elektrické stroje chladit a co by se stalo, kdybychom je nechladili. Popište rozdíly mezi chlazením vzduchem a chlazením kapalinou. Vysvětlete, jak teplo putuje elektrickým strojem a jak nám tepelný okruh pomáhá toto teplo správně odvést. Co přesně znamená ventilace v kontextu elektrických strojů? Jaký je rozdíl mezi ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933