Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Rozvaděče UTS jsou určené pro zapuštění do terénu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.06.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Rozvaděče UTS jsou určené pro zapuštění do terénu


Rozvaděče UTS jsou určené pro zapuštění do terénu
Zapouzdření UTS od společnosti AŽD Praha jsou rozvodnice, které se instalují pod zem a jsou vhodné pro instalaci všech typů vybavení pro permanentní nebo dočasná připojení. Vynikající vlastností zapouzdření UTS je, že mohou zůstat pod zemí jak v aktivních tak pasivních podmínkách. Tato zapouzdření UTS mohou být použita, mezi jinými aplikacemi, pro dočasné síťové přípojky pro tržiště, prodejní výstavy, veletrhy, nebo jiné příležitostné akce. Avšak jsou rovněž vhodná pro stálá připojení, rozvod elektrické energie nn, připojování skelnými optickými kabely pro různé druhy příbuzných aplikací v informačních technologiích.
Komerční sdělení, ze dne: 18.06.2015



Estetické řešení
Hlavní výhodou těchto rozvaděčů je jejich bezpečné umístění do terénu, čímž netvoří žádné překážky v úrovni ulice nebo prostranství, jak je tomu u pilířových skříní s oblibou vyhledávaných vandaly. Kryt se může začlenit do materiálů, jako jsou např. dlažby chodníků, náměstí apod. Jsou vhodné zejména na významná veřejná místa.
 


Bezpečnost


Aplikace

 

Tento článek vyšel také v časopise  Elektrotechnika v praxi 5-6/2015.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.