Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Stáhněte si Schrackmana!


Document Actions
schrackgam1.jpg
Schrack jako první přichází na trh s odbornou novinkou. Tentokrát odbornou, ovšem pro chvíle odpočinku. Naši stálí čtenáři dobře ví, že jsme v redakci zastánci hesla, že "nejen prací je elektrikář živ". Tedy je potřeba také někdy "ubrat plynu", abychom nebyli ze samotné práce úplně otrávení. Takový medikament, či záplatu na duši elektrotechnickým workoholikům přinesl Schrack. A to v podobě standardní plošinovky, tedy hry se silně odbornou zápletkou.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.07.2002
reklama
Úvod do hry:
Země 2048. Povrch planety se svíjí v post-apokalyptických křečích. Lidé bloudí v nekonečné tmě bez naděje, že se jejich utrpení někdy alespoň trochu zmírní. Smrt a hnilobný pach zastřešuje celé toto drama.
A přece se našel někdo, kdo v těchto ubohých duších rozkřesal jiskřičku naděje. Ano, byl to Schrackman, který přišel s myšlenkou reaktivování staré antihmotové elektrárny, která kdysi svou energii byla schopna zásobovat celou planetu. Ano, to je jediná možná cesta. Naneštěstí v ní bylo použito mnoho nekvalitních dílů, které postupem času vypověděly službu. Schrackman tedy hledal cesty jak vadné díly nahradit.
Při svém pátrání narazil na sklady Schrack Energietechnik, ve kterých našel vše co potřeboval. I po takové době bylo vše plně funkční a naprosto spolehlivé. Jiskřička naděje se po takovém objevu změnila ve vysoko plápolající plamen, který svým teplem zahřál i ty nejskeptičtější duše. Teď už jen vadné díly nahradit Schrack komponenty.
To se však ukázalo jako úkol nejtěžší, jelikož temné síly vycítily Schrackmanovy úmysly a obsadily antihmotovou elektrárnu. Teď už je jen a jen na Schrackmanovi, zda se mu podaří probít se temnou armádou padlých duší a vyměnit vadné komponenty.

Technické předpoklady provozu hry:

Minimální hardwarová konfigurace:
· Pentium 200 MHz
· 32 MB RAM
· 60 MB volného místa na pevném disku
· Myš

Optimální hardwarová konfigurace:
· Pentium II 300 MHz 
· 64 MB RAM
· 60 MB volného místa na pevném disku
· Zvuková karta 100% kompatibilní s Windows
· Myš

Předpoklady softwarové výbavy:
· Podporované operační systémy: Windows Millenium, 98, 95, 2000, XP, NT4 Service Pack 5
· Ovladače DirectX 3 nebo novější
· Ovladače DirectX Media 6.0 nebo novější (pouze pro filmy)

 Ovládání:
· Pohyb myší: míření
· Šipka vlevo/vpravo: pohyb vlevo/vpravo
· Šipka nahoru: skok nahoru, horizontální směr udávají šipky
· Šipka dolu: stisknutí tlačítka před kterým Schrackman stojí
· Control/levé tl. myši: střelba z aktuálně nastavené zbraně
· Čísla 1 až 4: přepínání mezi sebranými zbraněmi
· Mezerník: schovat či zobrazit panel (přepínač)
· Tab: mapa (pokud byla nalezena a sebrána)
· H: zobrazení popisu hry (nápověda)
· F1: uložení obrazovky na pevný disk do TGA souboru
· Pause/P: pozastavení hry
· Escape: opuštění hry

Hru jednoduše nainstalujete spuštěním souboru .exe. My jsme Schrackmana testovali bez problémů na Win 2000, můžete si jej stáhnou přímo z Internetu ZDE. (velikost cca 37 MB). Pokud je na vás 37MB hodně, objednejte si níže hru na CD!

Pokud si nebudete vědět s hrou rady, napište dotaz do níže uvedené diskuze. Určitě vám někdo poradí.

Pro zoufalé hráče připravila společnost Schrack záchranné informace. Čtěte zde!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Pokud dnes uslyším Dubaj, představím si horko, písek a arabský svět. Jak může vypadat taková elektroinstalace v islámském podání? Chodí se někdo přezkušovat z vyhlášky 50? Co bezpečnost, hygiena a výdělky? A mnoho dalších otázek jsme měli před cestou do Arabských emirátů. Náš cíl byl staveniště mrakodrapu! Kdo staví šejkům mrakodrapy v Dubaji?
Společnost Schrack je známá nejenom svým sortimentem, ale také jako pořadatel nejrůznějších promo akcí pro své zákazníky. Záběr je opravdu široký, a tak zatímco klidnější povahy s dětmi se mohou zúčastnit dětských dnů, ti adrenalinově závislí mají na výběr od jízdy na raftu, přes horská kola, lanové centrum, fotbalové turnaje až třeba po vodní lyžování. A na podzim je čas na Schrackiádu …
Podívejte se, jak vypadá nová linka! Videospot ukazuje výrobu nosných systému na nové lince! Stavba nové výrobní haly a nákup technologie na výrobu kabelových žlabů dovoluje Koposu Kolín nabídnout zákazníkům kabelové nosné systémy vyráběné na vlastním výrobním zařízení. Jde především o nové kabelové žlaby Jupiter s mnoha technickými přednostmi a inovované kabelové žlaby Mars přizpůsobené potřebám montážníků ...
DALŠÍ FIREMNÍ ODKAZY
Skákání po jedné noze mnohým připadá směšné, ovšem asi bychom rádi skákali jako klokani, pokud by nám to mělo zachránit život. Pokud se strojem dotknete vedení vn, kabina začne hořet, začnete panikařit ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933