Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

RITTAL: Nový kompaktní přípojnicový systém do 125A


Document Actions
RITTAL: Nový kompaktní přípojnicový systém do 125A
Víte, co je silnou stránkou RiLine Compact? Inovace vychází ze základní desky, do níž jsou zabudovány přípojnice tak, aby byly zcela chráněny před dotykem. Kontakt umožňuje mřížka v horním krytu. Pro zapojení spínacích a jisticích přístrojů jsou k dispozici nejrůznější adaptéry, které umožňují snadné připojení. Víte, jaké nářadí potřebujete k montáži? Kde se dá kompletní řada přípojnicového systému prohlédnout ...
Tým portálu Elektrika, Komerční sdělení, ze dne: 13.02.2017


V podobě RiLine Compact nabízí Rittal výrobcům malých řídicích a distribučních rozvaděčů inovativní systém pro rozvod proudu s ověřeným návrhem. Díky němu mohou být jisticí a spínací přístroje různého provedení umístěny na systému přípojnic, který je chráněn před nebezpečným dotykem a napájen elektrickou energií. Vzhledem ke standardizované a normované systémové technice lze tento kompaktní přípojnicový systém použít v řízení jak na trhu s certifikací IEC, tak na trhu s certifikací UL.


Pro větší náhled kliknout!

Na veletrhu SPS IPC Drives 2016 v Norimberku Rittal poprvé představil nový systém RiLine Compact. Za tímto názvem se skrývá kompaktní přípojnicový systém pro řídicí a distribuční rozvaděče s maximálním proudem do 125A, který nabízí nejvyšší míru ochrany před nebezpečným dotykem – a to od samého začátku.

Inovace vychází ze základní desky, do níž jsou zabudovány přípojnice tak, aby byly zcela chráněny před dotykem. Kontakt umožňuje mřížka v horním krytu. Pro zapojení spínacích a jisticích přístrojů jsou k dispozici nejrůznější adaptéry, které umožňují snadné připojení. Vedle toho lze použít adaptér pro připojení kulatých vodičů a různé funkční modely pro řízení motoru a regulaci výkonu.

Pro větší náhled kliknout!

Silnou stránkou systému RiLine Compact je rychlá montáž. Jak základní desky samotné, tak i systémové komponenty lze namontovat snadno a bezpečně i bez nářadí. Díky ochraně před nebezpečným dotykem, která funguje od začátku, je uživatel chráněn před díly pod napětím.  To zvyšuje bezpečnost zařízení i uživatelů a šetří čas i náklady.


S kompletní řadou přípojnicového systému RiLine Compact se můžete osobně seznámit během veletrhu AMPER 2017
 ve dnech od 21. do 24. března.
Tým Ritttal ČR naleznete v hale P na stánku 4.02.




O společnosti Rittal Czech, s.r.o.
Společnost Rittal Czech, s.r.o. je dceřinou společností Rittal GmbH & Co. KG, předního světového výrobce systémových řešení pro výrobu rozváděčů, rozvod proudu, průmyslovou klimatizaci a IT infrastrukturu, včetně softwaru a služeb. Řešení společnosti Rittal nacházejí uplatnění ve všech oblastech průmyslu, včetně strojírenství, IT a telekomunikací.
Široké produktové portfolio společnosti zahrnuje kromě jiného i komponenty pro kompletní řešení modulárních a energeticky účinných datových center včetně inovativní bezpečnostní koncepce a fyzického zabezpečení dat a celé systémové IT infrastruktury.

Společnost Rittal, založená v roce 1961, vyrábí své výrobky v 11 výrobních závodech a je celosvětově zastoupena prostřednictvím 64 dceřiných společností a 40 obchodních zastoupení. Společnost Rittal je s více než 10 000 zaměstnanci největším členem skupiny Friedhelm Loh Group. Celá skupina FLG zaměstnává více než 11 500 zaměstnanců a v roce 2013 dosáhla obratu 2,2 miliardy EUR. Další informace lze nalézt na webových stránkách www.rittal.cz a www.friedhelm-loh-group.com.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Rittal Czech
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933