Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: RITTAL: Katalog malých skříní (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.05.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

RITTAL: Katalog malých skříní


RITTAL: Katalog malých skříní
Skříně, rozvodnice, rozvaděče ... nedílná součást elektroinstalace. Rittal jako jeden z lídrů v tomto spektru našeho oboru má co nabídnout. Zde se krátce díváme do malého přehledového sešitu malých skříní ...
Igor Nováček, ze dne: 17.05.2010

Malý A5 technický sešit společnosti Rittal v sobě skrývá informace o "malých" skříních použitelných v elektrotechnice. Doslova se hodí do dílny, police toho, kdo potřebuje mít rychlý přehled o rozvaděčových systémech tohoto typu.

Rittal je evropský kolos výroby těchto prvků, proto můžeme očekávat i ty nejmenší detaily. Jako jiní lidři i Rittal má kromě standardních, často vyhledávaných produktů také řešení, která naopak zcela běžná nejsou.

Co v sešitě nalezneme?
Polykarbonátové skříně s metrickými předvyraženými otvory. Skříně z hliníkového odlitku. Svorkovnicové skříně bez příruby i s přírubou. Skříně Premium Line v krytí IP69 z ušlechtilé oceli. Skříně E-Box. Skříně RiLAN industrial. Rozvodnicové skříně BG z ušlechtilé oceli. Kompaktní rozvaděče AE stupně krytí IP69K z ušlechtilé oceli. Plastové rozvaděče KS. Kompaktní systémové skříně CM. Nástěnnou skříň CS Outdoor. A související příslušenství s výše uvedenými položkami.

Na druhé straně sešitu uvidíme nápis "Originál je lepší". Toto zbožné přání nemusí být vždy pravda, ovšem použitím originálu u renomovaných dodavatelů získáváme jistotu. Mnozí z nás studují normy také proto, abychom se ujistili.

Závěr:
Tento malý přehledný sešit by měl být součástí technické police mnohých elektrikářů, kteří navrhují instalace v komerčních prostorách a průmyslu.





Aktualizovaný přehled
českých
katalogů RITTAL
naleznete zde v redakční knihovně!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Rittal Czech - Ke Zdibsku 182, Zdiby u Prahy - 234 099 000 - info@rittal.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.