Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Pokud narazíte na názvy svítidel HALSPOT I LED, HALSPOT II LED, TUNNEL LED nebo třeba FARMER I LED PRO, pak jde o produkty svatobořické dílny! Svatobořice nejsou zrovna průmyslovou oblastí. Ba naopak, tamní oblast proslavuje Svatobořické čevené ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

RITTAL: Již více jak deset milionů vyrobených kusů TS 8


Document Actions
RITTAL: Již více jak deset milionů vyrobených kusů TS 8
V roce 1999, s mottem „nekonečné možnosti“, uvedl Rittal na trh systém rozvaděčových skříní TS 8. Ukázalo se, že jde o začátek úspěchu. V současné době se řadově spojitelné skříně TS 8, součást konceptu „Rittal – The System.“, staly zavedeným standardem pro řadu průmyslových odvětví po celém světě. S více než deseti miliony doposud vyrobenými kusy je systém TS 8 považován za nejúspěšnější na světě.
Komerční sdělení, ze dne: 23.02.2015

„Vysoká flexibilita, efektivita, kvalita a bezpečnost: tyto vlastnosti pomohly TS 8 k celosvětovému úspěch,“ vysvětlil Dr. Thomas Steffen, viceprezident pro výzkum a kvalitu společnosti Rittal. Skříně TS 8, jejichž desetimiliontý kus byl letos vyroben, se používá v 92 procentech z 1.005 světových průmyslových odvětví a tak dobyly téměř každý průmyslový trh během 15 let. Mezi klíčová odvětví patří strojírenství, výroba rozvaděčů, automobilový průmysl, energetika, jakož i informační technologie a telekomunikace. Potravinářství a zpracovatelský průmysl jsou rovněž odbytišti pro robustní a úspěšný systém skříní.

Řada renomovaných firem, jako například Siemens Werk für Kombinationstechnik Chemnitz (WKC) Německo, jeden z předních dodavatelů do strojírenství, těží z výhod rozvaděčového systému. „Díky systémové platformě můžeme kombinovat skříně TS 8 s chladicími jednotkami a prvky pro rozvod proudu, čímž snadno splníme mnoho zákaznických přání," řekl Hans Peter Kasparick, vedoucí výroby ve společnosti Siemens WKC.

Klíčovými faktory úspěchu TS 8 jsou vysoká flexibilita a efektivita, vysoká kvalita a bezpečnostní standardy, stejně jako její celosvětová dostupnost.


Pro větší náhled klikněte!

Maximální flexibilita a efektivita
Jako součást platformy „Rittal – The System.“ zapadá tento modulární systém do řešení vytvořených pro distribuci elektrické energie, průmyslovou automatizaci, facility management a datová centra, a to díky optimální technické interakci mechanických částí, chlazení a napájení. Tváří v tvář široké škále aplikací již zákazníci nemusí spoléhat na různé typy rozvaděčových skříní, ale vždy mohou těžit z výhod jednotné a univerzální systémové platformy a jednotné řady příslušenství.

„Naši zákazníci mohou realizovat individuální rozvaděčová řešení v co možná nejkratším čase a to díky globálně jedinečnému sortimentu příslušenství,“ vysvětluje Dr. Thomas Steffen. A dodává: „TS 8 má mnoho výhod: jednou z nich je, že téměř vše se instaluje a funguje intuitivně, protože všechny součásti jsou standardizované a jednoduché.“ Jako součást neustálého vývoje, Rittal navrhl další příslušenství jakým je například podstavec „Flex – Block“ s montáží bez použití nářadí. Chytré inovace v podobě polohovacích pomůcek, montáž jednou osobou bez použití nářadí pomocí upevňovacích klipů a zvětšený montážní prostor pro rychlejší montáž příslušenství rovněž šetří spoustu času a nákladů.

Kromě perfektní interakce s příslušnými komponentami chlazení a prvky pro rozvod proudu umožňuje systémová platforma TS 8 synergický efekt i s jinými typy skříní Rittal. Tímto způsobem lze dosáhnout významných časových a finančních úspor. Mezi tyto komponenty, jež spojuje jednotný systém příslušenství, patří: systém samostatně stojících skříní SE 8, kompaktní skříně CM, PC skříně a systému TP Top-Pult.

Nejvyšší kvalita a bezpečnost

Mezi další charakteristické rysy skříní TS 8 jednoznačně patří vysoká úroveň ochrany proti korozi, stejná jaká se používá v automobilovém průmyslu. Tato ideální třívrstvá povrchová ochrana je umožněna díky nano-keramické předúpravě, penetračnímu nátěru elektroforetické základní barvy a následnému práškovému nástřiku. Vlastní akreditovaná laboratoř v sídle společnosti Rittal v Herbornu zaručuje mezinárodní vysoké standardy kvality a spokojenost zákazníků. Díky mezinárodní certifikaci našla skříň TS 8 svou cestu do prakticky všech odvětví průmyslu po celém světě.

Celosvětová okamžitá dostupnost

Ačkoliv zpočátku byly skříně TS 8 vyráběny pouze v Německu, tak nyní jsou vyráběny ve čtyřech dalších zemích (Velká Británie, Indie, USA a Čína), a jsou tedy mezinárodně dostupné včetně svého příslušenství. Rozšíření po celém světě pomáhá i 64 dceřiných společností Rittal. Zákazníci oceňují okamžitou dostupnost z 90 skladových center po celém světě. Uvedením do provozu nového globálního distribučního centra v Haigeru a nového logistického centra v Koreji (Incheon Songdo), Rittal stvrzuje svůj závazek dalšího rozšíření mezinárodního obchodu a své úsilí o dodržení dodacích lhůt a celosvětové dostupnosti skříní TS 8 na nejvyšší úrovni.

Z Herbornu až do New Yorku

Pokud by se deset milionů doposud vyrobených skříní TS 8 seřadilo vedle sebe (při šířce 600mm), budou mít celkovou délku 6.000km, což zhruba odpovídá vzdálenosti z Herbornu do New Yorku.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů Rittal zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Rittal Czech
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933