Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

RITTAL: Jak rychle sestavíte kompaktní rozvaděč AE?


Document Actions
RITTAL: Jak rychle sestavíte kompaktní rozvaděč AE?
Seznamte se s výhodami kompaktních rozvaděčů AE a získejte odměnu v podobě atraktivního multitoolu Leatherman - Wingman. Společnost Rittal Czech pořádá v období od 11. do 20. března 2016 online soutěž v osazování rozvaděče. Pokud budete patřit mezi 10 nejrychlejších soutěžících, můžete cenu vyhrát právě vy. Podrobnosti o soutěži čtěte v tomto článku.
Komerční sdělení, ze dne: 7.03.2016


Jedná se o výzvu, díky níž je možné atraktivní formou zjistit, v čem jsou kompaktní rozvaděče AE efektivnější, flexibilnější, kvalitnější a bezpečnější.

Ukázku hry spustíte kliknutím na obrázek rozvaděče!



Instalační možnosti a široká paleta příslušenství kompaktních rozvaděčů AE přináší svým uživatelům spoustu výhod, díky nimž šetří čas a tím i své náklady. Takovým příkladem může být instalační lišta, díky níž lze snadno instalační prostor kompaktní skříně AE zdvojnásobit – více o výhodách instalační lišty je uvedeno zde.

Čtenáři Elektrika.cz a diváci Elektrika.tv mají nyní možnost se dozvědět více a navíc získat odměnu v podobě atraktivního multitoolu Leatherman - Wingman.

Hru spustíte kliknutím na obrázek rozvaděče!


Co je potřeba pro odměnu udělat?
Stačí se v období od 11. do 20. března 2016 na specializované stránce věnované kompaktním rozvaděčům AE seznámit se všemi jejich výhodami a ve hře, která je na uvedené internetové stránce dostupná, co nejrychleji rozvaděč osadit definovanými komponentami tak, aby získaný výsledný čas patřil až do 20. března 2016 20:00 hod mezi deset nejlepších v rámci seznamu pořadí výsledků, který je u hry uveden.


Kromě uvedené podmínky o dosažení nejlepších časů jsou nutnými podmínkami pro získaní odměny:

  • a) zápis do výsledkové tabulky formou vašepříjmení_elektikacz, přičemž „vašepříjmení“ obsahuje příjmení hráče;
  • b) printscreen zápisu je nutné bez zbytečné prodlevy po zápisu času do výsledkové tabulky, nejpozději však do 20. března 2016 do 20:05 hod. při ukončení hry 20. března ve 20:00 hod. – rozhodující je čas příchodu emailu na cílovou adresu, zaslat i s kontaktními údaji obsahujícími celé jméno a příjmení hráče, doručovací adresu a kontaktní telefon na e-mail: marketing@rittal.cz.

Účastník hry odesláním kontaktních údajů souhlasí s účastí ve hře a se zpracováním a využitím osobních údajů v rámci případné marketingové kampaně společnosti Rittal Czech. Počet pokusů pro získání nejlepších časů hry není omezen. V případě vícenásobného zápisu jednoho jména v rámci deseti nejlepších dosažených časů a jejich udržení až do definovaného konečného termínu je možné odměnu získat pouze za jeden nejlepší dosažený čas přiřazený k jednomu jménu a jeho kontaktním údajům. Vícenásobné získání odměny není možné. Pořadí zápisů ve výsledkové listině se uvedeným vícenásobným zápisem stejných jmen hráčů na vyšších pozicích pro účely získání odměny nijak neupravuje, rozhodující je konečné pořadí hráče dle tabulky výsledků dne 20. března ve 20:00 hod.
 

Případná nedostupnost internetových stránek či jiné technické problémy nemají vliv na úpravu pravidel této marketingové akce. Odměna není právně vymahatelná. V případě jakýchkoliv sporů či nesrovnalostí rozhoduje pořadatel marketingové akce. Ze hry jsou vyloučeni zaměstnanci společností Elektrika.info a Rittal Czech. V případě nedostupnosti definované odměny na českém trhu se typ, případně značka odměny může lišit. Pořadatelem marketingové akce za mediální podpory společnosti Elektrika.info je společnost Rittal Czech, Ke Zdibsku 182, 250 66 Zdiby.
 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Rittal Czech
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933