Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

RITTAL: IT katalog profesionálních řešení


Document Actions
RITTAL: IT katalog profesionálních řešení
Dotýká se vás oblast IT technologií? Pak pokud chcete být v obraze sledujte tento katalog. Není pouze o rozvaděčových skříních, jak by se na první pohled zdálo. Až na místě samém zjistíme kolik doplňků a bižuterie potřebujeme k sestavení funkčního a spolehlivého celku. Proto se mi tento katalog líbí ...
Igor Nováček, ze dne: 18.10.2011

Pojem Rittal se vžil jako synonymum pro skříně. Je tomu tak. Pokud vidíme logo Rittal, pak je vždy nablízku rozvaděč. Ne vždy musí jít o silnoproudou skříň. IT infrastruktura vyžaduje velice příbuzné prvky jako instalace nízkého napětí. Tento katalog je určen těm, kteří hledají profesionální řešení do posledního detailu.

33

Pokud jsem se zmínil do "posledního detailu", pak opravdu doslova. Doposud jsem se setkal s dodavateli, kteří dokáží příslušenství k IT skříním vměstnat na několik stránek. V případě Rittalu korespondují rozsáhlé možnosti s velikostí veletržní expozice. V Hannoveru totiž vnímáte plochu Rittal jako malé městečko.

3333
Pro větší náhled kliknout!

Co tedy nalezneme v tomto katalogu?
Těchto čtrnáct oblastí: datové sítě, serverové rozvaděče, systémy napájení, chlazení, bezpečnost, monitorování a vzdálená správa, IT infrastruktura/ servis, telekomunikace/ rozvaděčové stojany, ještě více IT řešení, systémové příslušenství, technika poradenství, novinky.

Pokud vás zarazí oblast "ještě více IT řešení", pak je to část, která Rittal posouvá od obyčejných skříní o pořádný technologický kus dál.

22
Pro větší náhled kliknout!

Co se mi opravdu líbí, je propracovaný systém, který umožňuje datové skříně umístit prakticky kamkoliv. Pokud potřebujeme skříně spojovat, propojovat, těsnit, chladit, monitorovat, přesouvat, rozdělovat, či třeba zabezpečit, vše má své řešení. Sám jsem z rodu českých techniků, kteří si odjakživa museli umět poradit v každém případě. Ale dnešní doba již nechce naše skvělá a levná provizoria. Klient chce jistotu a funkčnost.

33
Pro větší náhled kliknout!

Samozřejmě celý tento kolos řešení má své odběratele. Proto každý projektant, který řeší také část IT, se rád seznamuje s novými trendy. Ty určují lídři trhu, mezi které Rittal bezpochyby patří.

Na závěr snad podotknout, že Rittal má v Česku velmi dobré zázemí a tak za tímto katalogem čítající přes 470 stran lze očekávat dobrou technickou podporu.




 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Rittal Czech
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933