Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Řídící systémy a sledování výroby (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.08.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Řídící systémy a sledování výroby


Řídící systémy a sledování výroby
Společnost dataPartner působí v oblasti dodávek a realizace informačních a řídicích technologií. Je schopna nabídnout software, dodávky průmyslového hardware a finální technická řešení v rámci integrace technologických celků. Působnost společnosti sahá od realizace informačních systémů až po oblast automatizace strojů a výrobních linek.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.08.2016


O řídících a informačních systémech jsme na veletrhu AMPER 2016 hovořili s Ladislavem Reisnerem.



Krátce o společnosti dataPartner
Společnost dataPartner zahájila svou činnost v roce 1998 jako distributor operačního systému reálného času americké společnosti PharLap Incorporation a díky tomu se od roku 2002 stala distributorem produktu RTX pro reálný čas v MS Windows, od společnosti IntervalZero. RTX také používá tým programátorů společnosti dataPartner pro vývoj a implementaci vlastních řídicích systémů. Nosnými produkty společnosti dataPartner je vlastní informační systém PATRIOT jako platforma pro implementaci moderních funkcionalit na podporu průmyslové výroby a softwarový produkt DisCO určený pro systémy řízení v reálném čase, procesní řízení a SCADA systémy.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.