Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Řada LED svítidel Smart pro průmyslové využití (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 8.12.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Řada LED svítidel Smart pro průmyslové využití


Řada LED svítidel Smart pro průmyslové využití
Řada LED svítidel Smart od společnosti Gewiss zahrnuje více jak 200 typů svítidel, jejichž světelný tok se pohybuje mezi 3.000 až 25.000 lumeny. Určená jsou pro široké množství aplikací - od průmyslu až po parkoviště či překladiště. Svítidla se vyrábí v italském Bergamu a v České republice jsou k dostání pouze na objednávku. Blíže nám řadu představil Rudolf Dvořák.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 8.12.2015


O řadě Smart na hradecké výstavě Sonepar:



Krátce o společnosti Gewiss
Gewiss je přední společnost působící na mezinárodní úrovni, vytváří systémy a komponenty pro instalace nízkého napětí. Neustálé investice do výzkumu a vývoje, školení personálu a rozšiřování výrobních prostor umožnily Gewissu se prosadit jako referenční bod na trhu řešení pro domácí elektroinstalace, energie a osvětlení. Kromě bytových a domovních systémů automatizace a komunikačních videosystémů, zahrnuje sortiment Gewiss systémy distribuce energie a zabezpečovací systémy, jakož i systémy pro městské, bytové, průmyslové a nouzové osvětlení.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.