Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Přijíždějí Odborné semináře OEZ 2013


Document Actions
Přijíždějí Odborné semináře OEZ 2013
Chcete vědět více? Tak právě pro vás tu jsou již tradiční Odborné semináře OEZ! Pravidelně každý rok vás na přelomu února a března informujeme o novinkách v sortimentu přístrojů uváděných na trh a současně předáváme nové poznatky týkající se jištění v oblasti rozvodů nízkého napětí v návaznosti na nové normy. Odborné semináře OEZ 2013 se zaměří vedle představení novinek také na oblast teorie nebo ...
Komerční sdělení, ze dne: 1.02.2013

Chcete vědět více? Tak právě pro vás tu jsou již tradiční Odborné semináře OEZ! Pravidelně každý rok vás na přelomu února a března informujeme o novinkách v sortimentu přístrojů uváděných na trh a současně předáváme nové poznatky týkající se jištění v oblasti rozvodů nízkého napětí v návaznosti na nové normy. Odborné semináře OEZ 2013 se zaměří vedle představení novinek také na oblast teorie nebo podpory ze strany OEZ, ať již technické nebo softwarové.

Na Odborné semináře OEZ 2013 se lze registrovat prostřednictvím našich webových stránek. Vzhledem k velkému zájmu v předešlých letech a omezené kapacitě sálů doporučujeme nenechávat registraci na semináře na poslední chvíli.

Na každém přednáškovém místě budou prostory pro prezenci otevřeny již od 8:00 hodin. Začátek odborného výkladu je stanoven na 9:00 hodin. Přednášky budou přerušeny dvěma přestávkami na občerstvení. V samotném závěru pak proběhne tombola o zajímavé ceny. Zakončení semináře předpokládáme v 13:30 hodin.



Semináře jsou jako v minulých letech bezplatné a jsou zařazeny do projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT. Mediálními partnery jsou měsíčník Elektro z vydavatelství FCC Public a elektrotechnický portál elektrika.cz.

Jedeme k Vám…
představuje již dlouholetý slogan Odborných seminářů OEZ, a ne jinak tomu bude i v roce 2013. Už se na Vás těšíme, vědět více se vyplatí!



Témata přednášek
:
  • Proudové chrániče, představení kompletní nabídky OEZ včetně externího chráničového relé pro jističe Modeion.
  • Přepěťové ochrany, informace o změně norem, zopakování instalace přepěťových ochran v rozváděčích, představení nové příručky přepěťových ochran.
  • Záskokové automaty, rozbor možných řešení a představení levnější verze záskokového automatu.
  • Softwarová podpora OEZ, ukázka práce s 2D knihovnami v Autocadu, přiblížení častých dotazů na program Sichr s poukazem na nejčastější chyby pří návrhu sítí v tomto programu.

Přednášky budou opět zpracovány v připravovaném sborníku, který obdrží každý účastník semináře. K dispozici bude také veškerá katalogová a další tištěná dokumentace OEZ.

Místa konání:
Karlovy Vary - 12.2.2013
Teplice - 13.2.2013
Liberec - 14.2.2013
Plzeň - 19.2.2013
České Budějovice - 20.2.2013
Jihlava - 21.2.2013
Praha - 26.2.2013
Praha - 27.2.2013
Pardubice - 28.2.2013
Ostrava - 5.3.2013
Zlín - 6.3.2013
Brno - 7.3.2013

Na semináře se můžete registrovat zde.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 5)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Hledáte podrobné informace o tom, jak si vybrat správný jistič, jaké příslušenství k němu můžete získat a jaké má technické parametry? Jaká je možnost přizpůsobení různým potřebám? S čím jsou 3WA kompatibilní? Jak dalece se dají jednoduše upravovat nebo rozšiřovat. V tomto materiálu nalezneme popis online nástroje k jejich konfiguraci. Lepší ovládání a dohled nad spotřebou energie. Krátké pozastavení sledujte zde ...
Měsíc březen je tradičně hlavní informační sezónou. V březnu získáváme nejvíce informací z celého roku a OEZ si k tomuto období připravil opět silné dávky svých přednášek. Jaká budou témata? Letos bude řeč i o pravidlech připojování jističů v rozvaděčích! Co bude k vidění a testování? Například funkční záskokový automat, retrofit s novým jističem 3VA27, způsob ovládání motorového pohonu jističe 3VA ... Ve kterých městech přednášky budou? A konečně, jak se přihlásit?
Technický sešit poskytuje informace o nadproudových spouštích jističů 3VA, včetně detailních technických specifikací, nastavení a aplikací. Obsahuje popisy termomagnetických a elektronických nadproudových spouští, průvodce pro nastavení vypínacích charakteristik, přehled provedení nadproudových spouští a specifické informace o jednotlivých typech nadproudových spouští. Dokument je užitečný pro technické specialisty a inženýry zaměřené na ochranu elektrických obvodů a optimalizaci jejich výkonu. Více zde ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933