Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Přijeďte i vy na 3. setkání Clusteru v Brně! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.09.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Přijeďte i vy na 3. setkání Clusteru v Brně!


Přijeďte i vy na 3. setkání Clusteru v Brně!
Pozvání platí pro všechny ověřené členy klubu Elektriky. Na dalším z buřičských zasedání probereme všechna důležitá témata současného dění na poli elektrotechniky, hlavně ta, která se velmi úzce pojí s ....
Margita Boháčová, ze dne: 16.09.2007

Protože se blíží v Brně mnoho významných akcí, na kterých nesmí žádný správný elektrotechnik chybět, je zrealizováno další, tentokrát 3. setkání Clusteru, které významně podporuje zpracování nových poznatků získaných praxí dlouholetých odborníků a jejich šíření do podvědomí veřejnosti. Na základě předchozích "shromáždění" a jejich závěrů považujeme tyto akce za velmi přínosné.

Témata dalšího setkání Clusteru jsou stále dobře utajována, prý proto, že to není komerční záležitost a není potřeba tomu dělat propagaci.

Nejde jen o řešení pracovní problematiky, ale především o další přátelské setkání, kde se všichni virtuální přátelé stanou skutečnými a máme příležitost si prožít na vlastní kůži realitu plnou pozitivních "elektrických výbojů".

 

Setkáme se v předvečer 11. Celostátní setkání elektrotechniků v BrněMísto konání jako posledně - osvědčená restaurace GRILL HOUSE, provoněná pečínkami z ohniště, které můžete ochutnat i vy, avšak dle vlastního kapitálu. Nebojte se, my vám zajistíme kvalitní pěnivý mok, aby se nikomu neslepily prsty při listování normami :-)  ...a možná ještě něco navíc ... Prvním dvaceti účastníkům bude věnováno tričko s logem Elektriky.

Zveme tedy všechny ty, kteří:

Nebojte se vyměnit si názory s odborníky!

Portál Elektriky je tu právě od toho, aby jste se mohli vyjádřit. Diskuze na Elektrice jsou jednou ze stěžejních částí média. Setkání Clusteru je tedy jedinečnou příležitostí potkat se tváří v tvář s kolegou s nímž vedete debaty přes net.

 

Těšíme se na Vás 2.10.2007 od 17 do 22h v zimním salonku restaurace GRILL HOUSE, Fanderlíkova 19, Brno 616 00.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.