Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Přichází čas instantních elektrikářů? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.11.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Přichází čas instantních elektrikářů?


Přichází čas instantních elektrikářů?
Doba se mění. Nároky trhu také a s tím se mění i dostupní odborníci. Klasických univerzálních silnoproudých elektrotechniků ubývá. V posledních letech se stává velmi atraktivní nabídka některých učilišť, která nabízí rekvalifikace na elektrikáře už za jediný rok. Co si lze představit za nabyté znalosti za tak krátkou dobu?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.11.2009

Snad každý, kdo věnuje svému oboru kus svého života, se poměřuje s jinými. A tak v mnohých případech se setkáváme s naprostým nepochopením tohoto záměru škol. Existuje velmi časté podezření z účelového spojování několika oborů např. vodoinstalatér/elektrikář, kdy škola nabízí rodičům za stejný čas dva obory. S tím nesouhlasí ti, kteří za takovou dobu zvládli jeden z podoborů elektrotechniky.
V tomto krátkém videospotů jsme se zeptali několik elektrotechniků na názor ...

V každém případě zde vzniká informační mezera, kdy odborníci v praxi neznají záměry a předpokládaný výsledek některých škol, které zmiňované obory nabízí. Pokud máte konstruktivní fakta k tomuto tématu, podělte se s námi v níže uvedené diskusi!

Zmiňovanou diskusi naleznete zde ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.