Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Pražská distribuční síť a výpadky elektřiny (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.12.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Pražská distribuční síť a výpadky elektřiny


Pražská distribuční síť a výpadky elektřiny
Co se stane, když v Praze dojde k výpadku u některé z rozvoden elektřiny? O tom nás poučil tiskový mluvčí distribuční společnosti Pražská energetika (PRE) Petr Holubec. Jak se společnost vyrovnala s výbuchem v rozvodně v Chodově v červnu 2013? Co by se stalo, kdyby v Praze došlo k úplnému blackoutu? Jak by na něj reagovaly integrované složky záchranného systému, dopravní podnik nebo nemocnice? A jak dlouho by trvalo opětovné rozsvícení Prahy? Sledujte tento článek s videoklipem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.12.2014



Kdyby v Praze došlo k výpadku u všech tří míst, které ji zásobí elektřinou, její opětovné rozsvícení by trvalo přibližně 48 až 72 hodin. V jakém stavu je pražská distribuční síť a jak je na tom Praha s energetickými zdroji? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.


O skupině PRE
Skupinu PRE tvoří mateřská společnost Pražská energetika a její 100% dceřiné společnosti: PREdistribuce, PREměření a eYello CZ. Mateřská společnost Pražská energetika (PRE) je prostřednictvím dceřiné společnosti PREdistribuce regionálním provozovatelem distribuční soustavy, působícím na území hlavního města Prahy a města Roztoky.  Současně je Pražská energetika významný obchodník s elektřinou na velkoobchodním trhu v České republice.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.