Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

PHXC: Kleště CRIMFOX 4v1


Document Actions
PHXC: Kleště CRIMFOX 4v1
Kleště, které ocení každý, kdo často pracuje se slaněnými vodiči. Pomohou zakončit vodič rychle tak, aby vedení i zařízení bylo správně připojeno za použití jediného nástroje. Funkci tohoto nářadí si lze vyzkoušet! Na výstavách a veletrzích se můžete setkat s podobnou soutěží jako jsme natočili my.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.10.2017
reklama


Na výstavě Sonepar 2017 v Hradci Králové probíhala soutěž Crimpfox 4 v 1 společnosti Phoenix Contact.



Textový přepis:

Veronika Rucká:
Naše soutěž Crimpfox 4v1 spočívá v tom, jak rychle zákazník dokáže zastřihnout, stáhnout bužírku, zakrimpovat a  pushnout jí do našeho soutěžního kufříku.

Celý čas se měřil od vysunutí vodiče ze svorky až po jeho opětovné zapojení. Těm nejrychlejším trvaly tyto 4 operace jen deset vteřin. A v čem je kouzlo kleští CRIMPFOX od Phoenix Contact?

Tomáš Žák

Jak už název napovídá, obsahuje v sobě čtyři nástroje. Tento nástroj zároveň umí vodič zakrátit, umí ho odizolovat, zatočit a nakrimpovat.

Pokud pracujete se slaněnými vodiči mohou pro vás být kleště CRIMPFOX 4v1 velkým pomocníkem.
 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Tajemství rychlé práce i tak zručného elektrikáře. Zručnost není pouze otázkou hbitých prstů, ale také dostatečných vědomostí, co a kdy použít za nástroj. Například odizolovací nářadí Quickstrip, nářadí k upevnění krycích dutinek pro laněné vodiče ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933