Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

PHXC: CONTEST pokračuje druhým dílem v Ostravě!


Document Actions
PHXC: CONTEST pokračuje druhým dílem v Ostravě!
Šílený vědec v Brně před sto léty vypočítal, že v naší současnosti dojde k energetické krizi. Se svými výsledky se podělil s asistentem, který na prototypu křesla budoucnosti plánoval intimní sbližování se svou milenkou. Neopatrností se dotkli spouštěcího tlačítka a byli přeneseni do Brna, ale v roce 2012. Jak reagovali na časový přesun, je možné vidět v prvním dílu zde. Následující druhý díl ...
Miroslav Minařík, ze dne: 29.10.2012


Následující druhý díl bude mít premiéru na ostravské výstavě Elfetex Fest, konané 14.- 15. 11. 2012 v rekonstruovaném (plyno) Lidojemu Vítkovických železáren.



Možná si někdo říká, proč jsem v přilbě a proč v železárnách. Ono to k sobě tak trochu patří. Pokud navštívíte Dolní oblast Vítkovice, tedy bývalé VŽKG, tak na vás dýchne opravdová minulost. Mnozí v prostředí tun železa kolem vzpomenou na své začátky a ti mladší mohou nevěřícně zírat, co bylo kdysi hospodářskou oporou našeho státu.

Právě proto, že se konečně objevil druhý díl Phoenix Contest nás napadlo jej promítat právě v nově rekonstruované multifunkční (kdo chce plynojemu, lidojemu) hale GONG. Běžný návštěvník se patrně nedozví o historii nebo samotné rekonstrukci to, co elektrikář. Již nyní víme více, než se dočtete v propagačních materiálech. Chcete vědět, jak se GONG osvětloval? Poslechněte si zde vyprávění Zbyňka Šimetky (zde)!

A v archívu jsem našel několik záběrů z natáčení ...



Několik roků zpět pořádal ostravský BAEL spolu s velkoobchodem Argos výstavu na výstavišti Černá louka. Argos však strategii změnil na vlastní "hausemesse" a tak vznikl prostor pro jiné. Letos se proto v Ostravě objevuje Elfetex Fest. Výstava dvou partnerů. Velkoobchodu Elfetex a olomouckého Omnisu.
 

Výstava bude v nových prostorách historické části průmyslové Ostravy. Kromě odborných přednášek a vystavovatelů budeme moci navštívit i muzeum, a pokud počasí dovolí, vyjedeme i na vysokou pec. A samozřejmě v teple haly GONG uvidíte druhou část sitcomu PHOENIX Contest!

Poznamenejte si
14. a 15. listopadu v Ostravě!
Více zde ...




 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 4)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

PHOENIX CONTACT, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933