Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OSMONT DRACO - nová řada interiérových svítidel (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.09.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OSMONT DRACO - nová řada interiérových svítidel


OSMONT DRACO - nová řada interiérových svítidel
Společnost OSMONT, jejíž produktové portfólio je zaměřeno převážně na přisazená svítidla s ručně foukaným sklem, představila na výstavě Světlo v architektuře některé novinky pro rok 2010. Jeden z nových produktů, svítidlo řady DRACO, zde získalo i ocenění v soutěži o nejlepší exponát ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.09.2010

Společnost OSMONT je český výrobce svítidel sídlící nedaleko Jihlavy. Produktové portfólio lze rozdělit na dvě hlavní kategorie: první tvoří interiérová svítidla s ručně foukaným třívrstvým sklem Triplex opál s matovaným povrchem, druhou pak exteriérová stropní a nástěnná svítidla se stínítky z polykarbonátu.

Na výstavě Světlo v architektuře v pražském Mánesu představila novinky z katalogu pro rok 2010. Jeden z nových produktů, svítidlo řady DRACO, zde získalo i ocenění v soutěži o nejlepší exponát. Více již prozradí Karel Žahourek v následujícím videospotu ...

Svítidla řady DRACO jsou určená pro stropní i nástěnou montáž. Těla svítidel tvoří montura z ocelového plechu upraveného práškovým lakováním (IP41/43) nebo z polykarbonátového výlisku (IP43, tř. IIa). Skleněné třívrstvé stínítko je z ručně vyráběného skla TRIPLEX OPÁL s matovaným povrchem a k jeho úchytu je použito sklapovacích držáků pro snadnou manipulaci při čištění či výměně světelného zdroje.

Vnitřní konstrukce svítidel ve spojení s prostorností stínítka umožňuje zvolit široké spektrum světelných zdrojů, jak s klasickým závitem E27 nebo G24d1, tak i zdroje s 2G7 a navíc je lze vybavit i implementovaným senzorem pohybu.
Svítidla DRACO jsou dostupná v průměrech od 22-49cm, s výškou 19-23cm a také v provedení s dekorativními límci, přičemž na výběr je nerez leštěná, nerez broušená nebo bílý lak.

Tato nová řada svítidel společnosti OSMONT dokáže zaujmout svým nevtíravým elegantním designem, díky němuž se hodí do valné části interiérů, ať už jde o místnosti v domácnostech nebo u komerčních objektů jako jsou hotely, restaurace či kanceláře.


Pokud máte zájem o více informací, máte možnost vyžádat si je níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OSMONT s.r.o. - Hybrálec 129, Jihlava - +420 567 210 023 - osmont@osmont.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.