Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

BVV: Velká tipovací soutěž! MSV 2002


Document Actions
Článek
Zajímavá soutěž pro elektrotechniky na brněnském strojírenském veletrhu! Tipněte si tři údaje a můžete získat zajímavé praktické pomůcky!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.09.2002
reklama

Od 16.9.2002 (9:00hod.) do 20.9.2002 (16:00hod.), tedy po dobu trvání MSV a "elektrokontaktu" bude probíhat "Velká tipovací soutěž". Veletržní správa Veletrhy Brno, a.s. věnovala do soutěže pro tři profese tyto ceny:

Revizní technik:
PU 184 Delta, měřicí přístroj vhodný pro kontrolu a revizi ručního elektrického nářadí a elektrických spotřebičů dle ČSN 33 1600 a ČSN 33 1610

Elektromontáže:
Radiopojítka, dosah cca 2km, vhodné pro dorozumívání při pracech na stavbách

Projekce:
Externí ZIP mechanika, vhodná pro přenášení velkých souborů s projektovou dokumentací

Kdo se může zúčastnit?
Každý občan ČR starší 18 let.

Kde získáte tipovací lístek?
Tipovací lístky získáte na pokladnách a na akci "elektrokontakt".

Jakou námahu je třeba vynaložit?
Úplně a čitelně se vyplní tipovací lístek (odpoví se na všechny tři tipovací otázky), vyplní se tipovací číslo (součet odpovědí) a lístek se hodí do soutěžní urny na akci "elektrokontakt".

Kdo vyhraje?
Nebude žádné losování! Kdo nejlépe odpoví na soutěžní otázky, tedy jeho tipovací číslo se nejvíce přiblíží skutečnosti, obdrží příslušnou cenu.

Kde je elektrokontakt?
Speciální stan na volné ploše "C". Mezi pavilony "B, C, E".

Těšíme se na Vaši návštěvu.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933