Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

OMNIS: Volná vstupenka na ELFETEXFEST v Ostravě


Document Actions
OMNIS: Volná vstupenka na ELFETEXFEST v Ostravě
Do průmyslově velice silného severomoravského regionu se po roce vrací elektrovýstava! V Multifunkční aule GONG v oblasti Dolních Vítkovic uskuteční pátý ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELFETEXFEST Ostrava. Své služby a výrobky zde bude prezentovat rekordní počet téměř sedmdesáti firem z celé republiky. Vytiskněte si vstupenku a přijďte se podívat!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 26.10.2016

Do průmyslově velice silného severomoravského regionu se po roce vrací již pátý ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELFETEXFEST Ostrava. Své služby a výrobky zde bude prezentovat rekordní počet téměř sedmdesáti firem z celé republiky - nejsilněji budou zastoupeny obory elektroinstalace, elektromateriál a součástky, pomůcky a nářadí pro elektrikáře, měřicí a zkušební technika, nebude chybět široká prezentace osvětlovací techniky.

Termín konání:

9. -10. listopadu 2016
v Multifunkční aule GONG v Ostravě.


Návštěvu podpoří také doprovodný program, který bude po oba dny probíhat formou odborných přednášek a seminářů přímo v prostorách Gongu. Letošní novinkou je LEDkonference, která má v Ostravě premiéru a proběhne souběžně s veletrhem první den akce.

Časový harmonogram doprovodného programu čtěte po kliknutí na obrázek.



Vstup na LEDkonferenci je zdarma, vzhledem k omezené kapacitě je ale dobré rezervovat si své místo zde.

Součástí doprovodného programu je i jedna neelektrikářská záležitost – přednášku bude mít Jakub Vágner, český rybář a držitel několika světových  rekordů v lovu sladkovodních ryb.

Otevřeno pro veřejnost:

  • středa 9.11. 9:00 - 16:30 hodin
  • čtvrtek 10.11. 9:00 - 15:00 hodin

Volná vstupenka k vytištění:


PRO VSTUPENKU KLIKNI ZDE!


Vstupenka je platná po vyplnění registrace!
Každý návštěvník akce obdrží u vchodu dárek, nebude chybět ani bohaté občerstvení a možnost vyhrát zajímavé ceny v návštěvnické tombole.


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 3)


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933