Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

OEZ: Nová verze webových stránek spuštěna


Document Actions
OEZ: Nová verze webových stránek spuštěna
Letohradská společnost OEZ přistoupila ke kroku, jehož výsledkem je nová verze webových stránek. Pro někoho dobrá, pro někoho špatná zpráva. Abyste nemuseli při hledání na stránkách tápat, přinášíme krátký výčet hlavních změn.
Komerční sdělení, ze dne: 26.10.2009

Dne 1. října 2009 spoustila společnost OEZ na stávající adrese www.oez.cz novou verzi webových stránek. V přehledné formě vám stránky nabídnou kompletní servis.

"Přímo do hlavní navigace stránek jsme umístili dvě zcela nové rubriky. Velmi aktuální je téma Náhrada starších typů, kde poukazujeme jak na preventivní opatření, tak na konkrétní jednoduchá řešení náhrad formou retrofitů. Tato sekce je průběžně doplňována. Druhá rubrika nese název Ke stažení, v níž v elektronické formě nabízíme například tyto dokumenty: katalogy, katalogové listy, letáky, softwarovou podporu, Prohlášení o shodě, zpravodaje.

V sekci O společnosti naleznete vedle standardních rubrik i kapitoly jako Akce (informace k prodejním akcím), Kariéra, Certifikace nebo Fakturační údaje.

Orientaci v sortimentu jsme zjednodušili zařazením jednotlivých produktových skupin do středu paty hlavní stránky pod názvem Produktové řady OEZ. Na stejném místě, ale v pravém bloku, naleznete novou a praktickou sekci Často hledáte.

V patě webových stránek, která se vám bude zobrazovat napříč celým webem, nescházejí ani kontakty včetně odkazu na Technickou podporu.

Na novém webu vám též nabízíme dvě formy, jak můžete získat informace o novinkách.  

Jednak se můžete přihlásit k odběru RSS zpráv - tzn. zprávy o novinkách na stránkách www.oez.cz se zobrazí přímo ve vašem prohlížeči. Nebo ve druhém případě se můžete zaregistrovat k odběru e-mailových novinek. Budete vždy mezi prvními, kdo bude dostávat informace o novinkách OEZ přímo do své e-mailové schránky.

Pokud se vám stane, že požadovanou informaci nemůžete na stránkách nalézt, využijte inovované pole pro vyhledávání, které prochází i obsah vložených dokumentů (katalogy, návody k použití, apod.)

Výčet změn, inovací a doplnění na novém webu OEZ je mnohem širší, přičemž vše, co bylo spolehlivé a vyzkoušené, jsme zachovali.

Věříme, že nová struktura webových stránek OEZ vám usnadní orientaci, práci a skutečně bude k vašim službám."

Pavel Kykal, OEZ 

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

OEZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Hledáte podrobné informace o tom, jak si vybrat správný jistič, jaké příslušenství k němu můžete získat a jaké má technické parametry? Jaká je možnost přizpůsobení různým potřebám? S čím jsou 3WA kompatibilní? Jak dalece se dají jednoduše upravovat nebo rozšiřovat. V tomto materiálu nalezneme popis online nástroje k jejich konfiguraci. Lepší ovládání a dohled nad spotřebou energie. Krátké pozastavení sledujte zde ...
Měsíc březen je tradičně hlavní informační sezónou. V březnu získáváme nejvíce informací z celého roku a OEZ si k tomuto období připravil opět silné dávky svých přednášek. Jaká budou témata? Letos bude řeč i o pravidlech připojování jističů v rozvaděčích! Co bude k vidění a testování? Například funkční záskokový automat, retrofit s novým jističem 3VA27, způsob ovládání motorového pohonu jističe 3VA ... Ve kterých městech přednášky budou? A konečně, jak se přihlásit?
Technický sešit poskytuje informace o nadproudových spouštích jističů 3VA, včetně detailních technických specifikací, nastavení a aplikací. Obsahuje popisy termomagnetických a elektronických nadproudových spouští, průvodce pro nastavení vypínacích charakteristik, přehled provedení nadproudových spouští a specifické informace o jednotlivých typech nadproudových spouští. Dokument je užitečný pro technické specialisty a inženýry zaměřené na ochranu elektrických obvodů a optimalizaci jejich výkonu. Více zde ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933