Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
POZOR! JEŠTĚ NEPROŠLO JAZYKOVOU KOREKTUROU!

Simex Control na Elektře v Olomouci


Document Actions
Článek
Společnost která rozvíjí svoje aktivity v oborech automatizace technologických procesů, realizace systému MaR, dodávek komponent, servisu a školení.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.11.2001
reklama

Na podzimním olomouckém veletrhu "Elektro ve stavebnictví", jsme mohli vidět kromě jiných firem i Simex Control. Takže pouze stručně z výstavy.....

Na stánku partnera firmy SIEMENS divizí A&D AS a A&D PA, servisní partner divize A&D MC nás přivítal pracovník firmy Siemens Karel Calábek.

Dozvěděli jsme se, že firma Simex dodává díly a software pro řídicí systémy SIMATIC S5 a S7, SINUMERIK, regulované měniče SIMOREG, SIMODRIVE, SIMOVERT, MicroMaster, MidiMaster, spínací a jistící přístroje. Dále pak můžete očekávat technickou podporu při návrhu a specifikaci řídicího systému.
V rámci servisních smluv jsou k dispozici pro smluvní partnery náhradní díly Simatic přímo v servisním skladu ve Vsetíně.

Co se u těchto systémů předpokládá, jsou dodávky nových ND výměnou za staré (vadné) díly. V takovémto případě uhradí objednatel cenu nového dílu a dodatečně obdrží dobropis za díl vadný. Výše dobropisu se pohybuje obvykle mezi 30% - 60% a stanovuje ji opravárenský závod fy Siemens v Německu.

Dále pak jsme byli informováni o podrobnostech již známého automatizačního prvku LOGO, jehož velmi podrobná příručka spolu s odkazem na podporu leží u nás na stole. Právě při prezentaci tohoto produktu, nás napadl nápad, jak veřejnosti ozřejmit funkce tohoto produktu. Pan Calábek nás s našimi dotěrnými dotazy odkázal na člověka nejpovolanějšího a to na Ing.Bočka z brněnské kanceláře. Dotazů na tento a jemu podobný produkt je u nás více, tak plánujeme stručný přehled.

simexcontrol s.r.o.
ul. 4.května 175, 755 01 VSETÍN
tel: 0657/698 711, fax: 0657/698 753
e-mail: simexcontrol@simexcontrol.cz

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Repríza KNX výroční konference k 30. výročí KNX ve světě. Událostí prováděl Josef Kunc s Vítem Pivoňkou. Z programu této události očekávejte významné novinky pro všechny partnery KNX, jejich hodnocení a doporučování potencionálním zákazníkům, poznatky z vynikajícího projektu KNX systémové instalace, chyby v projektech a při jejich realizaci a předcházení jim, představení všech ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933