Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OBO: Souhrnný katalog 2015-16 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.03.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OBO: Souhrnný katalog 2015-16


OBO: Souhrnný katalog 2015-16
Jak vypadá souhrnný katalog rozsáhlého portfolia jednoho z největších výrobců elektroinstalačních materiálů v Německu? Který prvek katalogu se mi líbí nejvíce? V pevné vazbě, na téměř 800 stranách objevíte výběr toho nejlepšího, co mohou elektrotechničtí odborníci potřebovat v praxi. Mnoho méně známých vychytávek, které ušetří spoustu času.
Miroslav Minařík, ze dne: 16.03.2016



OBO Bettermann je známý svou obrovskou  šířkou elektroinstalačního materiálu. Pokud chcete mít dokonalý přehled o výrobním portfoliu v papírových katalozích, připravte si hodně pevnou polici. V minulosti OBO mělo k dispozici katalog OBO Kompakt, ve kterém byly shrnuty časté položky sortimentu. Šlo o úzkou brožuru šitou sponami.  Poptávka po souvisejících dílech byla stále větší, a tak se přehledový katalog "trochu" zvětšil. Vydání souhrnného katalogu, který mám před sebou, přišlo celkem logicky jako rozšířený nástupce. 



Provedení katalogu
Obálku katalogu tvoří pevné desky ve firemní, oranžové barvě. Vnitřní listy jsou svázány pevnou vazbou. Jde o plnobarevné provedení na křídovém papíře, kde je  zhruba 670 stran informací o sortimentu a dalších téměř 100 stran rejstříků. Jak vidíte na obrázku výše, pro rychlé nalezení správné kapitoly jsou použity na otevřené straně výseky v listech. Síla tohoto katalogu je v přehledném rozdělení, názorných foto ukázkách a přiloženém QR kódu.

U jednotlivých produktů naleznete fotografii a podrobné informace o názvu, typu, barvě, měrných jednotkách i objednacím označení.


Obsah katalogu
Obsah koresponduje s ostatními obřími katalogy tak, že každá kapitola v tomto souhrnu stručně zastupuje jeden obří speciál.


A tak pro stručné shrnutí:



Co se mi líbí

Jako uživatel digitálních nástrojů oceňuji QR kódy, které vás nasměrují přímo do konkrétní kapitoly elektronické podoby. Papírová verze souhrnného katalogu umožňuje rychlou orientaci ve velmi obsáhlém sortimentu OBO Bettermann.

Kdo katalog ocení
V tomto případě půjde o široké spektrum odborníků elektrotechniky. Ať už o projektanty, rozpočtáře, obchodníky, tak  i samotné montéry v dílnách - pro dohledání produktu, který jim pomůže řešit vzniklou situaci.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání aktuálního
papírového Souhrnného katalogu OBO Bettermann

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o. - Modletice P.O.Box 96, Říčany u Prahy - 323 610 111 - info@obo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.