O sushi a elektrikářích
O sushi a moderní gastronomii s námi na veletrhu AMPER 2014 hovořila Simona Elsnerová z rybí a sushi restaurace KOISHI. Proč tato brněnská restaurace vznikla a pro koho je určená? Co najdeme na jídelním lístku? Kdo tvoří mezinárodní tým restaurace? Jakých gastronomických akcí se restaurace KOISHI účastní? A kam směřuje česká gastronomie? Odpovědi na otázky a další informace o rybách, sushi a moderním stravování se dozvíte v článku s videem.
Tým portálu Elektrika,
ze dne:
8.10.2014
reklama
Sushi je v Česku stále více populární. Podívejte se na video o sushi restauraci KOISHI. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.
Krátce o KOISHI Resturant
KOISHI je sushi a rybí restaurace v centru Brna. Hostům se otevřela poprvé 6. dubna 2009. Restaurace stojí na konceptu "2 v 1“ – restaurant zaměřený na rybí moderní kuchyni a euro-asijskou fusion, v němž najdete komplexní nabídku Petra Fučíka a jeho českého týmu a originální podobu sushi z mistrovských rukou sushimastra Tadayoshi Ebiny (člena tokijské sushi asociace) a jeho japonského týmu. K restauraci patří také prodejna KOISHI SHOP, kde je možné sehnat ingredience pro přípravu sushi a specialit asijské kuchyně i delikatesy z jiných gurmetských destinací, jako je Provence, Alsace nebo Belgie. K těmto dvěma pilířům přibyl na podzim roku 2010 wine bar & shop PETIT CRU, který doplňuje nabídku restaurantu jak výběrem z minimálně 600 druhů vín z celého světa, tak vybraným sortimentem delikates z francouzského Alsace, Provence, rakouského Wachau či Itálie nebo Španělska.
Více o KOISHI zde!
Diskutující k tomuto článku
(počet diskutujících: 2)TEXT Z OBLASTÍ | SOUVISEJÍCÍ KONTAKT |
---|---|