Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

O sushi a elektrikářích


Document Actions
O sushi a elektrikářích
O sushi a moderní gastronomii s námi na veletrhu AMPER 2014 hovořila Simona Elsnerová z rybí a sushi restaurace KOISHI. Proč tato brněnská restaurace vznikla a pro koho je určená? Co najdeme na jídelním lístku? Kdo tvoří mezinárodní tým restaurace? Jakých gastronomických akcí se restaurace KOISHI účastní? A kam směřuje česká gastronomie? Odpovědi na otázky a další informace o rybách, sushi a moderním stravování se dozvíte v článku s videem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 8.10.2014
reklama


Sushi je v Česku stále více populární. Podívejte se na video o sushi restauraci KOISHI. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



Krátce o KOISHI Resturant

KOISHI je sushi a rybí restaurace v centru Brna. Hostům se otevřela poprvé  6. dubna 2009. Restaurace stojí na konceptu "2 v 1“ – restaurant zaměřený na rybí moderní kuchyni a euro-asijskou fusion, v němž najdete komplexní nabídku Petra Fučíka a jeho českého týmu a originální podobu sushi z mistrovských rukou sushimastra Tadayoshi Ebiny (člena tokijské sushi asociace) a jeho japonského týmu. K restauraci patří také prodejna KOISHI SHOP, kde je možné sehnat ingredience pro přípravu sushi a specialit asijské kuchyně i delikatesy z jiných gurmetských destinací, jako je Provence, Alsace nebo Belgie. K těmto dvěma pilířům přibyl na podzim roku 2010 wine bar & shop PETIT CRU, který doplňuje nabídku restaurantu jak výběrem z minimálně 600 druhů vín z celého světa, tak vybraným sortimentem delikates z francouzského Alsace, Provence, rakouského Wachau či Itálie nebo Španělska.

Více o KOISHI zde!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933