Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: O Josefu Honzíkovi jinak (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.08.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

O Josefu Honzíkovi jinak


O Josefu Honzíkovi jinak
Josef Honzík je zkušený lektor s bohatými zkušenostmi z praxe projektanta a revizního technika. Školí především silové rozvody související s požárně bezpečnostními zařízeními. K elektrice se přitom dostal poměrně náhodou. V té době to fungovalo tak, že zájemci na Národním výboru přidělili učební místo u určité firmy, kde jej přijmuli, vyučil se a pak pro firmu pracoval. A Josef Honzík náhodou natrefil na volné elektrikářské místo u Průmstavu. Co nám o sobě ještě prozradil na AMPERu 2015?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.08.2015


Podle Josefa Honzíka to s mladými elektrikáři a jejich přístupem ke vzdělání není tak špatné, jak se dnes často říká. Více se o jeho postřezích ze vzdělávání elektrotechniků dozvíte v tomto videoklipu.



Kdo je Josef Honzík
Josef Honzík je zkušený odborník v silnoproudé elektrotechnice a dlouholetý lektor seminářů pořádaných agenturou L.P.Elektro. Při přednáškách vychází se své praxe projektanta a revizního technika. Jeho nejvýznamnějším polem působnosti jsou silové rozvody související s požárně bezpečnostními zařízeními. Mimo přednášek je znám i jako autor odborných textů v časopisech.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.