Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Trend park - jediná česká autopůjčovna zaměřená pouze na elektromobily


Document Actions
Trend park - jediná česká autopůjčovna zaměřená pouze na elektromobily
Autopůjčovna Trend Park specializovaná na půjčování elektromobilů vznikla proto, aby elektroauta přestala být výstřední vizí budoucnosti a stala se běžnou součástí každodenního cestování. Jezdit na elektřinu je totiž snadné, levné a maximálně šetrné k životnímu prostředí. A zakladatelé půjčovny věří, že zanedlouho budou elektrická auta stejně samozřejmá a běžná jako mobily nebo mikrovlnné trouby. Jak půjčovna vznikla a jaké vozy nabízí?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.01.2016
reklama

S půjčovnou Trend park nás na AMPERu 2015 seznámil Milan Hasala.



Krátce o půjčovně Trend park
Společnost Trend park  provozuje největší půjčovnu elektroaut v ČR a poskytuje službu operativního leasingu. V její flotile najdete tato elektroauta: Tesla Model S, Nissan Leaf, Ford Focus electric, Merecedes B Electric drive nebo eAixam Coupé pro 15leté. Svoji elektro flotilu neustále rozšiřuje. Dlouhodobým cílem společnosti je pomáhat elektromobilitě v ČR. Přeje si aktivně přispívat k rozvoji široké sítě nabíjecích stanic v ČR, aby řidiči mohli pohodlně a rychle nabíjet svá elektroauta a nic jim nebránilo ve 100% radosti z každodenní jízdy na elektřinu. Díky vlastním praktickým zkušenostem z provozu elektroaut dokáže nabídnout ta nejlepší řešení z oblasti nabíjecích kabelů, domácích či firemních wall boxů i výstavby veřejných nabíjecích stanic.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933