Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

O dobrých řidičích #17: Kdy mohu najet na tramvajový pás?


Document Actions
O dobrých řidičích #17: Kdy mohu najet na tramvajový pás?
Za jakých okolností mohu vjet na tramvajový pás? Vyhláška říká, že na něj vjet nesmíme. Výjimku ale tvoří případy, kdy vedle tramvajového pásu není žádný volný prostor pro auta a není tedy jiná možnost, než jet po kolejích. V jednotlivých případech pak je nutné řídit se místní úpravou pravidel, která má přednost před obecnými pravidly. Jaké konkrétní případy problematických míst najdeme v Brně?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 15.04.2016
reklama

V sedmnáctém díle seriálu O dobrých řidičích jsme se zabývali problematikou jízdy po tramvajovém pásu a jednotlivými příklady problematických míst v Brně.



O autoškole JKC
Autoškola JKC byla s působností od 1. července 1990 téměř první soukromou autoškolou v Brně a působí s úspěchem dodnes. Prováděla výcvik všech skupin řidičských oprávnění kromě skupiny "D". Od roku 2005 zúžila výcvik na skupiny AM, A1, A2, A, B a B+E.
 
 
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Častou negativní zkušenost mají (nejen) elektrotechnici z přístupu stavebních úřadů. Nejedná se tentokrát o problém "tvrdohlavosti" úřadu, ale naopak o přílišnou benevolentnost, hraničící až s ignorací zákonných vyhlášek a nařízení. Zajímali jsme se tedy o zkušenosti se stavebními úřady a pohled odborníků na danou problematiku ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933