Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

Materiál, který se již nevyrábí.....


Document Actions
netesak5.jpg
Vaše pojistka při potížích! Nejen údržby podniků, ale i obyčejný člověk potřebuje čas od času náhradní díl starší elektroinstalace. Kam se obrátit, pokud potřebujete v rozvaděči vyměnit například starý stykač VM16?
Margita Boháčová, ze dne: 29.12.2003
reklama

Teoretikovi se to jednoduše řekne "pokazí se starý, dám nový....", jenže.... otázkou nejsou často pouze finance, ale také třeba čas, nebo jiný technický problém. Zkuste sami přijít do maloprodejny a říci, že potřebujete elektroinstalační přístroj roku výroby 1985, na 95% na vás prodejce vytřeští oči, zakroutí hlavou. Také se může jednoduše stát, že budete odkázáni do technického muzea.

V takovém případě vás zachrání pouze obchodník s tzv. "nadnormativy". Kde se vyskytuje takový živnostník? O jednom aktivním bych věděla. Roman Netesal se svou neobvyklou živností objíždí regionální veletrhy a dává o sobě vědět. V roce 1998, po té, co získal mnoho zkušeností s prodejem elektroinstalačního materiálu, přišla příležitost a dnes je pro mnohé z vás k dispozici materiál, který se již dávno přestal vyrábět.

Romana Netesala můžete potkat na různých elektrotechnických prezentacích se základní ukázkou nabízeného sortimentu. Tento obchodník neumí pouze dodat, prodat, ale také i odebrat a vykoupit.

Pokud se u vás hromadí ve skladech elektroinstalační materiál na který již dlouho nikdo ani nepomyslel, bude pravděpodobně výhodnější se jej zbavit.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Roman Netesal
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933