Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Novinky RITTAL: Podstavec pro TS8 a nová skříň SE8


Document Actions
Novinky RITTAL: Podstavec pro TS8 a nová skříň SE8
Nový podstavec pro skříně TS8, který lze jednoduše a rychle sestavit pouhým zacvakáním oceloplechových dílů do čtyř rohových kusů. Standardní podstavce, které se používaly do dnešní doby, měly čas montáže až několik minut. RITTAL nahrazuje skříň ES5000 novým typem SE8. Do této modifikace lze používat standardní příslušenství pro skříň TS8.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.06.2013


Systém podstavců Flex-block – montáž bez použití nářadí
Výrazně vyšší tempo při instalaci rozvaděčových skříní přináší nový systém podstavců Flex-block vyvinutý firmou Rittal. Podstavce z odolného plastu jsou zajímavé především díky rychlé montáži bez použití nářadí. Rozsáhlé příslušenství navíc dělá z podstavce další funkční prostor.



Přestože jsou dosavadní podstavce z ocelového plechu spolehlivé a flexibilní, dají se příslušné prvky přišroubovat nebo sešroubovat jen s určitým vynaložením času. Počínaje bočnicemi z ocelového plechu přes upevňovací svorníky pro kabelové lišty až po spojovací díly pro řadové propojení sloužící ke vzájemnému spojení rozvaděčových skříní. To všechno je možné zvládnout pouze se šrouby, klecovými maticemi a klíčem. Výhodou nového systému Flex-block je, že se sestavuje jednoduchým zacvaknutím.

Samostatně stojící skříň SE8
Mají-li se rozvaděčové skříně použít jako samostatně stojící řešení nebo není-li zapotřebí přístup ze strany, nabízejí samostatně stojící skříně značné výhody. Výrobci rozvaděčů však přitom nemohli používat rozmanité vybavení, které umožňují řadové systémy. Tuto nevýhodu firma Rittal eliminovala. U samostatně stojící skříně SE 8 zaručuje výrobce plnou kompatibilitu se systémem řadových skříní TS 8 – a tím i maximální možnou rozmanitost vybavení a značné výhody z hlediska nákladů v jediném řešení.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální katalog
skříní RITTAL
níže uvedeným formulářem!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Rittal Czech
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933