Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: NOARK: Katalog proudových chráničů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.08.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

NOARK: Katalog proudových chráničů


NOARK: Katalog proudových chráničů
Nová značka jistících prvků míchá kartami na trhu, ať se nám to líbí, či nikoliv. Nová značka, nová kvalita, nový trend. Popularita značky je závislá na rozhodnutí odběratelů nikoliv na přáních jedinců. Co tato značka nabízí trhu? Podívejme se na katalog proudových chráničů ...
Jaroslav Borovec, ze dne: 10.08.2012



Dostávám technický sešit NOARK zaměřený na proudové chrániče. Slovy zástupců NOARK proudových chráničů alternativní neprémiové značky.



Technický sešit o 44 stranách pojednávají o základních řadách proudových chráničů, které se používají v běžných typech instalací.


Pro větší náhled kliknout!



Ovšem ještě před obsahem uvidíte tři fotografie s popiskou "špičkové technologické zázemí". V té souvislosti mne napadá vyslat do Číny redakční kameru, aby nám přiblížila více pohledů, včetně našeho komentáře.

Jednotlivé typy chráničů jsou na stranách katalogu popsány klasicky technicky, přívětivým způsobem s podrobnostmi, které očekáváme. Chránič je vyobrazen fotografií a schématickým zapojením. U každého typu nalezneme vysvětlení pomocí legendy Typového klíče.


Pro větší náhled kliknout!

V části Technické údaje se dozvíme všechny další parametry včetně kótovaných perokreseb přístrojů.

Pro koho je katalog určen?
Klasicky pro toho, kdo pracuje aktivně s rozvaděčovými prvky. Jak skromně uvádí NOARK jde přece o alternativu, pak každý, kdo sbírá informace z trhu, bude logicky porovnávat.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
NOARK Electric Europe s.r.o. - Sezemická 2757/2, Praha 9 - +420 226 203 120 - InfoCZ@noark-electric.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.