Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

NG TOOL: Katalog praktického nářadí elektrotechnika


Document Actions
NG TOOL: Katalog praktického nářadí elektrotechnika
Připravujete si své vlastní nářadí elektrikáře? Chcete motivaci k tomu čím se vybavit? Nahlédněte se mnou do katalogu NGTOOL, dodavatele profesionálního nářadí nejen pro elektrikáře.
ze dne: 23.11.2007
reklama

Jednou mne napadla myšlenka, kde si vlastně elektrikář může najednou pořídit celou výzbroj nářadí. Rozhlédnul jsem se po nářadí dostupném ve stavebních supermarketech, které nabízí buď velmi levné nářadí a nástroje nevalné kvality a nebo velmi kvalitní nářadí ve velmi vysoké cenové hladině. Všichni víme, že nářadí je spotřební záležitost. Snadno se ztrácí. Proto je poptávka po zboží spíše v nižší cenové relaci při dobré kvalitě. Resp. montér si nechce nářadí kupovat pouze pro značku.

Na jednom z veletrhů jsem narazil na stánek firmy NGTOOL, která je českým dodavatelem profesionálního nářadí. Nářadí této značky je vyráběno u předních německých výrobců s dlouholetou tradicí.
Na 95 stranách naleznete ucelenou nabídku nářadí nejen pro elektrikáře, přehledně rozdělenou podle účelu použití.

Rozsáhlý a přehledně zpracovaný katalog, na jehož 95 stranách ...


NG TOOL

Zde je krátký přehled toho, co firma NGTOOL nabízí:

  • Šroubováky – neizolované, izolované do 1000V, bity, imbusy, křížové klíče na rozvaděče
  • Kleště pro elektrikáře a elektroniky
  • Kabelové nůžky
  • Odizolovacé nářadí – kleště a nože
  • Sekací a vrtací nářadí a nástroje – vrtáky a sekáče SDS- PLUS, MAX, vrtací a bimetalové korunky, stupňovité vrtáky, děrovače
  • Kladiva, sekáče
  • Měřící přístroje

Pro náhled na celou nabídku klikněte na obrázek níže…


Přehled celého sortimentu
Pro větší náhled klikni!

Podívejme se přímo na některé stránky katalogu co pro elektrikáře firma NGTOOL přichystala:


Klíče na rozvaděče ve 3 velikostech pro všechny běžné zámky rozvaděčů
Pro větší náhled klikni!


Pro větší náhled klikni!

V katalogu samozřejmě naleznete bohatou nabídku elektrikářských šroubováků od běžného plochého a křížového ve variantách PH, PZ i Duo-Plus, také ne příliš běžné šroubováky s inbusovou hlavou.

Dostali jste se do situace kdy za neizolovanými „šínami“ v rozvaděči jste potřebovali dotáhnout šroub, nebo matku a nenalezli jste ve svém nářadí vhodný nástroj? Právě tuto situaci řeší izolované nástrčkové šestihranné klíče pro velikosti matek a šestihranných hlav šroubů od 3 do 17.


Nabídka kleští…
Pro větší náhled klikni!

Bohatá nabídka kleští uspokojí i ty nejnáročnější a nejpečlivější montéry


Nůžky na kabely až do průměru 52mm plného vodiče…
Pro větší náhled klikni!


Duo Crimp 300
Pro větší náhled klikni!

Potřebujete odizolovávat vodiče a konce zalisovat do dutinek? Pokud nechcete neustále měnit nástroje NGTOOL má pro vás praktický nástroj „Duo Crimp 300“.


Pro větší náhled klikni!

Mezi měřícími přístroji a zkoušečkami je i tato praktická pomůcka pro kontrolu zásuvek a prodlužovacích šňůr „Testavit-Schuki 2/2K“. Tato zkoušečka v sobě umí i test proudového chrániče FI s nastavitelnými poruchovými proudy 10, 30, 300 a 500mA a mnoha dalšími funkcemi, které usnadní a urychlí pravidelné kontroly a údržby nejen elektrických spotřebičů.

NGTOOL, dále nabízí korunky, kladiva, vrtáky, nože, kleště, pilky, střihače, stěrky,… a další kvalitní nářadí, které potřebuje každý opravdový elektrikář…

Na závěr bych ještě dodal, že všechno nářadí pro elektrikáře je určeno pro napěťové hladiny do 1000V.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
V současné době platí povinnost nechat certifikovat každý rozvaděč, ať už se jedná o malou rozvodnici s jedním modulem nebo velký průmyslový rozvaděč. Neustálým bodem diskuzí mezi odbornou veřejností je pak spor o této povinnosti u malých domovních rozvaděčů, které se prakticky skládají z již certifikovaných komponentů. Přeptali jsme se tedy přímo konkrétních řemeslníků, jaký je jejich názor ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933