Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: NG ENERGY: Produktový katalog vidlic a zásuvek BALS 2017 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.01.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

NG ENERGY: Produktový katalog vidlic a zásuvek BALS 2017


NG ENERGY: Produktový katalog vidlic a zásuvek BALS 2017
Instalujete často různé typy vidlic a zásuvek? Setkáváte se s různými požadavky provedení nebo umístění? Můžete si být jistí, že se vyrábí všechna provedení zásuvek a vidlic pro všechna prostředí a způsoby připojení. A to včetně těch méně používaných. Podívejme se z blízka na produktový katalog světové německé značky v následující krátké recenzi ...
František Tuček, ze dne: 30.01.2017



Produkty Bals znám dlouho. Kdysi jsem je objevil v legendárním velkoobchodě J.Fröschl&Co., který jako první distribuoval německé značky na českém trhu. Zmiňovaný obchodník již zmizel na smetišti dějin, ovšem značka Bals je stále mezi námi. Podívejme se na tento čerstvý (leden 2017) produktový katalog.


Pro větší náhled kliknout!

Provedení katalogu

Pohledem na druhou stranu mi padly do oka výseče kapitol! Vymazlený katalog! Musím říci, že takto vzhlížející praktický design jsem dlouho neviděl. Jinak lepený hřbet drží pohromadě téměř 250 barevných křídových stránek. Ještě jsem se pořádně neponořil do obsahu, ale už cítím, že si s tímto titulem někdo dal práci.


Pro větší náhled kliknout!

Jak vypadají detailní informace
Ani tento katalog nelze označit za víc než katalog. Respektive jeho označení plně vystihuje obsah určený pro výběr produktů, nikoliv pro studium související problematiky.
Po praktickém vylistování zvolené kapitoly se dostavám na dvoustránku obsahu kapitoly. Vybírám dle možných skupin označených textem a fotografií. U každého zobrazení jsou uvedeny příslušné stránky, kde se zmiňované zboží vyskytuje.
Detailní informace konkrétního produktu se samozřejmě liší dle typu, ovšem očekávejte název, popis k čemu je určen, fotografii, kótovanou perokresbu a tabulku parametrů jednotlivých výráběných možností.


Pro větší náhled kliknout!

Jaký obsah lze očekávat
I když představovat značku BALS mi připadá jako "učit létat orly", zmíním alespoň ty základní elektroinstalační skupiny zboží ...


Pro větší náhled kliknout!

Můj závěr
Většinou české katalogy nabízí pouze české provedení zásuvek. Tento produktový sešit má v nabídce i Schuko. Pravda, dnes u nás může nakupovat kdokoliv a montovat kdekoliv. A snad poznámka nakonec. V NG Elektro se objevil nový technik, který v Olomouci neobvykle ochotně kolegovi prezentoval portfólio výrobků, a tak se mi dostal do rukou tento velice pěkně připravený katalog i přesto, že není vůbec určen mě. Nejsem totiž zákazníkem NG Elektro (viz) ... Verifikovaní odborníci mohou využívat všech funkcí prohledávání a zobrazení zde.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního katalogu vidli a zásuvek BALS
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.