Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

NEDELKO: Sortiment, který osloví ...


Document Actions
NEDELKO: Sortiment, který osloví ...
Na první pohled pomůcka, která pomůže při montážích ... jsem si řekla při pohledu na bohatý sortiment přede mnou. Co na to říká kolega si můžete přečíst v tomto krátkém článku ... sortiment tohoto distributora je rozhodně zajímavý. Je pouze otázkou jak dokáže ...
Margita Boháčová, Vilém Gracias, ze dne: 1.11.2007
reklama

Různé barvy, různé typy ... mi padly do oka hned po vstupu do foaye hradeckého Zimního stadionu. Obchodník předváděl práci s kleštěmi a stahovací páskou.

Velký prezentační stůl, plný pracovních pomůcek, působil přesvědčivým dojmem, že se tento dodavatel opravdu o tento obor zajímá. Česká společnost Nedelko je dceřinnou společností stejnojmenné nizozemské obchodní společnosti. Ta se zabývá distribucí pomůcek pro práci v elektrotechnice od mnoha tamních výrobců.


Nebudu zde vypisovat názvy značek. Pouze se krátce zmíním o některých výrobcích, které naleznete v jejich katalogu.
Stahovací (svazovací nebo také vázací) pásky s praktickým utahovacím nástrojem, kterým pohodlně svážete kabely nebo vodiče do úhledného svazku. Objevíte i podobný přístroj větších rozměrů pro svazování konstrukcí. Například stažení více instalačních trubek k sobě ... Smršťovací hadice, hadičky, kabelové koncovky a soubory. Ochranné instalační hadice a šroubení. Různé příchytky kabelů ke konstrukcím. Pestrá nabídka průmyslových akumulátorů různých formátů. Instalační konfekce, která bude zajímat již zavedené instalatéry. Záplava různých průmyslových konektorů. Odrušovací kondenzátory pro různá využití. Značkovací technika určená k popisování zařízení. Bezpečnostní tabulky.

Zajímavé
systémy bezpečných sprch jsem objevil v závěru katalogu. Zařízení k použití v různých průmyslových odvětvích. Prozatím jsem se nikde nesetkal s nabídkou sprchy například pro oči!

Závěr
Sortiment tohoto distributora je rozhodně zajímavý. Je pouze otázkou jak dokáže rozvinout své obchodní aktivity na našem trhu. Mám na mysli dostupnost sortimentu, technickou podporu nebo také propagaci své služby!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933