Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Konečně technický sešit do kterého radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to ...
  • Víme, že spotřebiče by neměly být připojeny na jeden obvod tak, aby jejich celkový výkon překročil kapacitu obvodu, jinak může dojít k jejich odpojení z důvodu přetížení. Některé domácí spotřebiče, jako je pračka, sporák nebo myčka nádobí, vyžadují ...

Navštívili jste již HAGER Akademii ve Zdibech?


Document Actions
Navštívili jste již HAGER Akademii ve Zdibech?
Každý renomovaný výrobce pořádá odborné semináře zaměřené na použití svých produktů. Pro tento účel se používá výraz akademie, tedy další vzdělávání odborníků. Hager Electro ve Zdibech k tomuto účelu připravil celé své horní patro. S kamerou jsme však přišli ještě brzy. Vzdělávání probíhá, showroom se ještě tvoří.
Igor Nováček, ze dne: 8.12.2016


Navštívili jste již HAGER Akademii ve Zdibech?

Oč jde?
O firemní školení značky HAGER samozřejmě. Nikoliv o veřejné, obecné vzdělávání v elektrotechnice. To dnes probíhá možná na středních školách. Doby, kdy se vydávaly učebnice s "jediným" u nás vyráběným sortimentem, jsou ty tam.

Pro větší náhled kliknout!

Elektroinstalačních materiálů stále přibývá a jejich inovace neberou konce. Z toho důvodu vzdělávání elektrotechniků nikdy neskončí. Tedy alespoň pokud chceme být konkurenceschopní, resp. mít pro zaměstnavatele cenu.

Pro větší náhled kliknout!

HAGER je výrobce poměrně širokého sortimentu elektroinstalačního materiálu. Pokud takový výrobce chce být na kterémkoliv trhu úspěšný, musí k nabídce přidávat i příslušnou technickou podporu. Mnozí dávno pochopili, že i dobrý produkt se neprodává sám.

Pro větší náhled kliknout!

HAGER se z pražského Hloubětína přestěhoval do Zdib u Prahy, kde lze nové prostory označit za odpovídající značce. Kromě týmových prostorů zaměstnanců nalezneme v druhém patře rozlehlý připravovaný showroom. Vedle něj přednáškový sál, kde se již nyní odehrávají události zmiňované HAGER Akademie.


Jaká je dostupnost
Určitě nelze ve Zdibech počítat s Metrem, ale je HAGER umístěn na velice frekventovaném silničním uzlu a pro dopravu kromě automobilu můžete zvolit linky autobusů 370, 372 a 373 od metra „Kobylisy“ do zastávky „Zdiby výzkumný ústav“, bus jede cca. 10 minut. Sám, ačkoliv bydlím několik roků nedaleko, nikdy jsem nebyl ve Zdibech jinak než vozem.

Navštívili jste již HAGER Akademii ve Zdibech?
Sdělte nám jak se vám tam líbilo!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Hager Electro s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933