Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Komentáře

Ohebné trubky v podlaze a zedníci

  • 25.03.2003
Ohebné trubky v podlaze a zedníci
Pokračování instalace v trubkách a podlaze může mít opravdu nepříjemné následky, pokud svůj výsledek snažení patřičně neochráníte.

Tepelné čerpadlo chtít nebo nechtít?

  • 19.03.2003
Tepelné čerpadlo chtít nebo nechtít?
Malé zamyšlení nad tepelným čerpadlem z jiného pohledu, než pouze matematického. V který okamžik jít do "čerpadla".

Signalizace HDO záhuba rodiny

  • 12.03.2003
Signalizace HDO záhuba rodiny
Hromadné dálkové ovládání spotřebičů může změnit i životní styl. Alespoň u velkých šetřílků určitě! Nepříliš praktické použití HDO v rodinném domě, resp. ukázka toho, jak to nedělat!

Legrand v Brně!

  • 11.03.2003
Legrand v Brně!
Firma Legrand s.r.o. se rozhodla seznámit odbornou veřejnost s novou řadou přístrojů Valena a proto pořádá u svých distributorů "Dny otevřených dveří".

CADDY elektrotechnika, testovací verze

  • 10.03.2003
CADDY elektrotechnika, testovací verze
Na druhém brněnském celostátním setkání elektrotechniků jste mohli obdržet demo CD projekčního software pro elektrotechniku. Co se dozvíte z CD a co se dozvíte z www prezentace distributora?

Domácí vodní elektrárna

  • 4.03.2003
Domácí vodní elektrárna
Malé perpetuum mobile pro vaši peněženku. Vodní elektrárna, kterou vřadíte do vodovodního řadu a pak již jen hlídáte vodárnu aby dodávala patřičný tlak. Od něj totiž logicky závisí i výkon elektrárny!

Odhalený Elektro Bečov.

  • 3.03.2003
Odhalený Elektro Bečov.
Podívejme se odkud pochází legendární "BEČOV" svorky. Redakční pohled pod pokličku českého výrobce tradičních elektromateriálů. Pokud budete číst pozorně, za jednu drobnou odpověď můžete získat praktický předmět!

Historie družstva Elektro Bečov

  • 1.03.2003
Historie družstva Elektro Bečov
Víte kdy a za jakých okolností vznikl Elektro Bečov? Co bylo původním záměrem při zakládání elektrotechnického závodu?

Kuchařka elektrotechnika 2003/1

  • 25.02.2003
Kuchařka elektrotechnika 2003/1
Jako každý rok vydává naše redakce "Kuchařku elektrotechnika na Internetu". V první letošní verzi krátce popisujeme, jak může drobný živnostník propagovat svoje služby za minimální náklady. Několik zásadních rad naleznete na "kuchařce" označené 2003/1.

Dvacátá Elektra Olomouc

  • 18.02.2003
Dvacátá Elektra Olomouc
Podívejme se jubilejní veletrh neobyčejně kritičtěji. Jaká byla dvacátá olomoucká Elektra v Olomouci? Jak hodnotí výstavu vystavovatelé? Jak hodnotí výstavu návštěvníci. Jak by hodnotili zaměstnanci své obchodní zástupce, kteří prezentují produkty na výstavách?

Vznik sekce elektrotechniků JM

  • 17.02.2003
Vznik sekce elektrotechniků JM
Přečtěte si jak a proč vznikla Sekce elektrotechniků na jižní Moravě. Co bylo myšlenkou? Vypovídá Jiří Reich předseda SejM při OHK Brno a místopředseda SE při HK ČR.

Může být také prezident elektrikářů?

  • 5.02.2003
Může být také prezident elektrikářů?
Při volbě českého prezidenta jsem si při pohledu na poslance a senátory vzpomněl na situaci v elektrotechnice. Jak by asi vypadaly volby stejným systémem, avšak volby prezidenta elektrotechniků?

Přijďte si pro katalog!

  • 2.02.2003
Přijďte si pro katalog!
Jeden z nejvýznamnějších hráčů Froeschl na poli elektrotechnických velkoobchodů v Německu dává k dispozici svůj super katalog! Katalogu je již omezené množství. Velkoobchod jej doposud prodával za 300Kč. Nyní jej máte šanci získat zdarma!

Valná hromada plzeňského cechu.

  • 28.01.2003
Valná hromada plzeňského cechu.
Na lednovém setkání představitelů elektrotechnických cechů v Praze byli všichni zváni na jubilejní desátou valnou hromadu Cechu plzeňského regionu.

Podnikatelské lobby 1/2003 píše...

  • 23.01.2003
Podnikatelské lobby 1/2003 píše...
Měsíčník pro lobby a informování podnikatelů vydavatele HK ČR píše o svém začleněném profesním společenstvu ESČ. Na tři položené otázky odpovídá neuveřejněný autor, který se ovšem ani jedinou větou nezmiňuje o nově vzniklé sekci elektro.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933