Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Nano Energies - zásobování energií z obnovitelných zdrojů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.01.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Nano Energies - zásobování energií z obnovitelných zdrojů


Nano Energies - zásobování energií z obnovitelných zdrojů
Technologická společnost Nano Energies obchoduje s elektřinou a firmám i domácnostem poskytuje energetická řešení založená na principu trvalé udržitelnosti. Její dceřiná společnost Nano Green jako jediná firma na českém trhu nabízí ekologicky orientovaným zákazníkům elektřinu pocházející výhradně z obnovitelných zdrojů. Jaké služby nabízí Nano Energies majitelům elektromobilů?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.01.2016


O službách společnosti Nano Energies v oblasti elektromobility, plug-in hybridu BMW i8 a možnostech nabíjení elektromobilů jsme hovořili s Michalem Havlem.


Krátce o firmě Nano Energies
Nano Energies je technologická společnost, která na českém trhu působí od roku 2008. Prostřednictvím svých dceřiných společností Nano Energies Trade a Nano Green obchoduje s elektřinou a firmám i domácnostem poskytuje energetická řešení založená na nejnovějších technologiích a principu trvalé udržitelnosti. Nano Energies Trade je majoritním hráčem na českém spotovém trhu s elektřinou. Vedle obchodování s energií však vytváří i vlastní produkty a technologie v oblasti smart grid, které domácnostem i firmám pomáhají optimalizovat spotřebu elektřiny. Nano Green jako jediná firma na českém trhu nabízí ekologicky orientovaným zákazníkům elektřinu pocházející výhradně z obnovitelných zdrojů. 100% zelenost dodávané elektřiny garantuje každoroční nezávislý audit společnosti PricewaterhouseCoopers Audit.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.