Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Nabíjecí stanice pro mobilní telefony Chargebox


Document Actions
Nabíjecí stanice pro mobilní telefony Chargebox
Každý někdy zažil, že se mu v nevhodnou chvíli vybil mobilní telefon. František Polák a Martin Kočica ze společnosti Friendlyway na AMPERu 2014 představili produkt, který tento problém řeší. Chargebox je stanice vybavená uzamykatelnými boxy, do nichž lze vložit mobilní telefon a nechat si ho zde dobít. Které mobilní telefony dobíjí? Jaké jsou druhy jejího provedení? A jakou funkci má LCD displej? Sledujte článek s videem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 20.11.2014
reklama


Dobít si mobil na veřejném místě? K tomu slouží nabíjecí stanice Chargebox. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



O společnosti Friendlyway
Společnost Friendlyway se stala v roce 2000 výhradním zástupcem společnosti Friendlyway AG pro Českou republiku a Slovensko. Je výrobcem informačních internetových terminálů-kiosků. Společnost Friendlyway nabízí kromě dodávky technických prostředků i ucelená řešení pro využití informačních kiosků. Součástí nabídky jsou i celosvětově používané softwarové produkty. 
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



FIREMNÍ TIPY
Už nám zakázali telefonování v autě a teď se prý blíží zákaz i telefonování během bouřky! Jde o vtip nebo opravdu hrozí nějaké nebezpečí? Telefonování za bouřky a jeho nebezpečí bych přiřadil mezi tzv., Urban legend. Legenda o černém autě začínala také tmavým kočárem a tak tomu je i s použitím mobilu za bouřky. 
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933