Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

Na veletrhu AMPER 2012 bude zvolen elektromobil roku 2012


Document Actions
Na veletrhu AMPER 2012 bude zvolen elektromobil roku 2012
Anketa elektromobil roku, jejíž první vyhlášení proběhne na veletrhu AMPER 2012 v Brně, je vyústěním stoupajícího trendu automobilek o ekologii a úsporná řešení v rámci osobní přepravy. Jaké elektromobily budou do ankety nominovány? Kdo bude tvořit odbornou komisi? Kdy a kde bude předán titul vítězné automobilce?
Komerční sdělení, ze dne: 8.02.2012
reklama

 

Anketa elektromobil roku, jejíž první vyhlášení proběhne na veletrhu AMPER 2012 v Brně, je vyústěním stoupajícího trendu automobilek o ekologii a úsporná řešení v rámci osobní přepravy. Stále více automobilek dává důraz na ekologii a elektromobilita je jednou z variant, jak jezdit ekologicky a úsporně. Vyhlašovatelem ankety je veletržní správa Terinvest, pořadatel veletrhu AMPER, ve spolupráci s Klubem motoristických novinářů a Klubem elektrotechnických novinářů.

Odborná komise, složená z 5-ti motoristických novinářů, a 5-ti odborných elektrotechnických novinářů, bude 1. veletržní den veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace AMPER 2012, který se koná 20.3. - 23. 3. 2012 na výstavišti v Brně, hodnotit nejen automobil jako takový, ale také progresivní technologie, inovace, a přínos v oblasti elektromobility.

Nominované vozy se rekrutují od výrobců automobilů prestižních značek, které již uvedli elektromobil na evropský trh. V rámci veletrhu, se budou moci také návštěvníci seznámit s nominovanými vozy a osobně si je vyzkoušet.

Slavnostní předání ocenění automobilce, která získá pro rok 2012 titul elektromobil roku, proběhne 20. 3. od 20:00 v prostorách Nové radnice v Brně, kde také proběhne již tradiční předávání ocenění Zlatý AMPER.

Více informací včetně nominací naleznete na www.elektromobilroku.cz

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

TERINVEST s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933