Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MOREK CZ: Univerzální řadové svorky OTL nyní do 1000V, V0, halogen free (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.03.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MOREK CZ: Univerzální řadové svorky OTL nyní do 1000V, V0, halogen free


MOREK CZ: Univerzální řadové svorky OTL nyní do 1000V, V0, halogen free
Společnost MOREK CZ, autorizovaný distributor finského výrobce OUNEVA, uvádí do prodeje významnou inovaci univerzálních svorek OTL – zvýšení izolačního napětí na 1000V včetně nového materiálu izolantu použitého na celé řadě svorek OTL ve stupni hořlavosti V0, bez halogenů, a další inovativní prvky na této oblíbené řadě.
Komerční sdělení, ze dne: 10.03.2016



Produktová řada OTL se vyznačuje výjimečně malým rozměrem svorek a kompaktním provedením v ucelené škále od 1,5 do 240 mm² s možností upínání všech typů vodičů Cu i Al, tuhých i ohebných. Provedení svorek je jednoduché průchozí a rozbočovací průchozí (dvojité i trojité). Ve vybraných průřezech jsou svorky OTL nabízeny jako kompaktní vícepólové provedení.


Použití univerzálních svorek je velmi rozšířené v průmyslových aplikacích díky kvalifikaci dle třídy A a jako jedny z mála mohou být použity v distribuční síti díky certifikaci dle EN 61238-1.


Pro kompletní náhled klikněte!

Kvalifikace dle třídy A a nové inovace ve smyslu zvýšení izolačního napětí na 1000V, změny materiálu izolantu s hořlavostí V0 dle UL 94, bez halogenů, výjimečný design a kompaktnost, činí z univerzálních svorek OTL finského výrobce OUNEVA produkt pro nejširší, ale i nejnáročnější použití v elektrotechnickém průmyslu.


Katalog inovací univerzálních svorek OTL je dostupný k náhledu zde.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
papírového katalogu MOREK CZ

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
MOREK CZ s.r.o. - Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov - 354 423 344 - morek@morekcz.eu

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.