Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Miloš Kodad o budoucnosti středního elektrotechnického školství na AMPERu 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.07.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Miloš Kodad o budoucnosti středního elektrotechnického školství na AMPERu 2014


S Milošem Kodadem, ředitelem VOŠ a SPŠ elektrotechnické Františka Křižíka, jsme na veletrhu AMPER hovořili o současnosti a budoucnosti středního elektrotechnického školství. Střední odborné školství zažívá stagnaci v počtu studentů. Co je její příčinou a jak přilákat nové studenty? Jak stát podporuje střední odborné školství?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 29.07.2014



O studiu na VOŠ a SPŠ elektrotechnické Františka Křižíka jsme hovořili s jejím ředitelem Milošem Kodadem. Prozradil nám, jakým prošla škola vývojem, jaké uplatnění mají její studenti a jaké zahraniční stáže mohou při studiu absolvovat. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.


O VOŠ a SPŠ elektrotechnické Františka Křižíka
Škola byla založena v roce 1945. Má přibližně 500 žáků, tedy přibližně 25 tříd. Zřizovatelem je Hlavní město Praha. Škola připravuje žáky pro práci v elektrotechnice, v oblasti informačních technologií a výpočetní techniky a pro studium na vysoké škole. Absolventi ale nacházejí široké uplatnění i v mnoha dalších oborech, jako jsou například automatizace, výpočetní technika a komunikace.

Více se dozvíte zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.