Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

Miloš Kodad o budoucnosti středního elektrotechnického školství na AMPERu 2014


Document Actions
Článek
S Milošem Kodadem, ředitelem VOŠ a SPŠ elektrotechnické Františka Křižíka, jsme na veletrhu AMPER hovořili o současnosti a budoucnosti středního elektrotechnického školství. Střední odborné školství zažívá stagnaci v počtu studentů. Co je její příčinou a jak přilákat nové studenty? Jak stát podporuje střední odborné školství?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 29.07.2014
reklama


O studiu na VOŠ a SPŠ elektrotechnické Františka Křižíka jsme hovořili s jejím ředitelem Milošem Kodadem. Prozradil nám, jakým prošla škola vývojem, jaké uplatnění mají její studenti a jaké zahraniční stáže mohou při studiu absolvovat. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.


O VOŠ a SPŠ elektrotechnické Františka Křižíka
Škola byla založena v roce 1945. Má přibližně 500 žáků, tedy přibližně 25 tříd. Zřizovatelem je Hlavní město Praha. Škola připravuje žáky pro práci v elektrotechnice, v oblasti informačních technologií a výpočetní techniky a pro studium na vysoké škole. Absolventi ale nacházejí široké uplatnění i v mnoha dalších oborech, jako jsou například automatizace, výpočetní technika a komunikace.

Více se dozvíte zde.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Pojďme se krátce podívat tam, kde se dnes vychovávají budoucí elektrotechnici. Jaké mají dispozice k úspěšnému studiu elektrotechnického oboru? V jakém prostředí se pohybuje dnešní elektrikářský žák, učeň a student?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933