Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

ZRUŠENO! - Mezinárodní závod elektromobilů Tallin – Monte Carlo 2013


Document Actions
ZRUŠENO! - Mezinárodní závod elektromobilů Tallin – Monte Carlo 2013
ZRUŠENO! - Technologické centrum AV ČR a Wave-promotion.cz si Vás dovolují pozvat v rámci podpory inovativních technologií na mezinárodní závod elektromobilů Tallin – Monte Carlo 19.-29.května 2013 (trasa3175km)Tallinn - Monte Carlo je maratonový závod elektromobilů, který projíždí 9 státy Evropy a má zastávku ve 27 významných městech Evropy. Z toho u většiny států se projíždí hlavními městy.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 13.05.2013
reklama
ZRUŠENO! -





















Závod bude projíždět města: Tallinn, Pärnu, Riga, Jelgava, Panevezys, Kaunas, Augustów, Ostrow Mazoviecka, Warsava, Piotrków Trybunalski, Kepno, Wroclav, Hradec Králové, Brno, Bratislava, Wien, Wiener Neustadt, Graz, Klage.

Dne 24.května bude závod projíždět přes území České republiky (dojezd etap na hlavních náměstích v centru: 10-12 hod Hradec Králové, 14-16 hod Brno) a Slovenska (Bratislava 18-20 hod).



Technologické centrum AV ČR je oficiálním partnerem českého týmu. Český tým se letos zúčastní závodu s vozem OPEL AMPERA (Evropské auto roku 2012), hlavním koordinátorem a pilotem je Jiří Vlk (Wave promotion www.wave-promotion.cz)

Partnerem akcí je: ASEP, ČVUT Brno, a soukromá televize ELEKTRIKA TV, Technologické centrum AV ČR Praha, PRADEC,OPEL, HYBRID.CZ – internetový časopis o elektromobilech a ekologii.

O závodu bude přinášet zpravodajství také televize BBC.

Zveme zájemce o technologie z oblasti elektromobilového průmyslu, vlastníky elektromobilů i zájemce o inovativní technologie na tuto akci do Hradce Králové (www.hradeckralove.org/noviny-a-novinky/prijdte-se-podivat-na-rallye-tallinn-monte-carlo) a do Brna (www.greenczech.cz/elektromobil/wave-promotion), kde se můžete setkat též se zástupcem Technologického centra AV ČR, který Vás seznámí se službami v oblasti mezinárodní technologické spolupráce v rámci projektu Enterprise Europe Network.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
První podzimní veletrh na Slovensku byl letos v Bratislavě. Měl neobvykle pestrý doprovodný program a nejzajímavější složkou celé události byla část osvětlování. Kamerou jsme zachytili některé zajímavé expozice, které byly ve středu zájmu návštěvníků.
První hromosvodní centrum v České republice bylo před třemi léty otevřeno v odborném učilišti v Chomutově. Minulý týden se objevilo na zcela nové adrese. Vše v souvislosti s narozeninami LUMA Plus a rekonstrukcí jejich sídla ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933