Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

LP ELEKTRO: SKI hotel se blíží! To tu ještě nebylo!


Document Actions
LP ELEKTRO: SKI hotel se blíží! To tu ještě nebylo!
5+1 důvod, proč se zúčastnit I. Celostátní konference elektrotechniků v Novém Městě na Moravě ve dnech 6.-8.12.2006. Z pestré nabídky přednášek vybíráme některá témata: zákony a legislativa, databáze RT poskytovaná veřejnosti, praktické používání proudových vodičů v praxi, revize pracovních strojů a mnohé další (viz Podrobné informace a přihláška na tuto akci).
Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.11.2006

Nové Město na Moravě

6.-8.12.2006

  • 1) Jedná se o první seminář svého druhu pořádaný na území České republiky, konaný pod záštitou Institutu technické inspekce Praha (ITI) a Národní komory pro bezpečnost provozovaných technických zařízení. Jde nám o nasycení poptávky elektrotechniků po kvalitních a komplexních informacích.
  • 2) Nejedná se o školení zaměřené pouze na úzce vymezenou problematiku. V rámci této akce bude kompletně zahrnuta veškerá problematika pro všechny pracovníky v oboru elektrotechniky.
  • 3) Kromě témat ryze technických se budou také probírat otázky budoucnosti profese s ohledem na integraci s Evropskou unií a na prosazování profesních zájmů u státních úřadů. Nemusíte jen nečinně přihlížet na rozhodnutí vyšších úředních míst, můžete zde sami ovlivnit svoji budoucnost!
  • 4) Dozvíte se, jaké se připravují nové způsoby ověřování zvláštní odborné způsobilosti. Projedná se posilování odbornosti a profesionality elektrotechniků.
  • 5) Zajímá nás Váš názor! Řekněte ho nahlas, vyslechněte si názory jiných a společně se zasadíme o dobré postavení a budoucnost elektrotechnické profese v České republice.

Vedle organizačních či institučních témat a problematiky má své místo také technická náplň této akce. Z pestré nabídky přednášek vybíráme některá témata: zákony a legislativa, databáze RT poskytovaná veřejnosti, praktické používání proudových vodičů v praxi, revize pracovních strojů a mnohé další (viz Podrobné informace a přihláška na tuto akci).

Nezanedbatelnou částí konference budou také tzv. „kulaté stoly“ s přednášejícími, při kterých budou mít účastníci možnost neformálně promluvit se členy ITI Praha i dalšími přednášejícími. Součástí jsou také společenské večery pro odreagování a načerpání nových sil.

 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

TEXT Z OBLASTÍ



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933