Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LOVATO: Nové motorové spouštěče řady SM1 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.08.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LOVATO: Nové motorové spouštěče řady SM1


LOVATO: Nové motorové spouštěče řady SM1
Hodilo by se nasadit ochranu vůči zkratu současně s tepelnou ochranou? Je možnost ovládání spouštěče přes hřídel zajímavou alternativou? Kde najít průřez motorových spouštěčů v rozsahu od 0,1 až 100A? K dispozici varianty: s tlačítky nebo otočnou hlavicí. Řada motorových spouštěčů, která na šířku zabere pouze 45mm! Boční pomocné kontakty, signalizační kontakty a spouště jsou kompatibilní s modulárními rozvaděči. Seznamte se s podrobnostmi v tomto článku ...
Komerční sdělení, ze dne: 31.08.2017




Pro maximální ochranu v ovládacích obvodech vybavených stykači, je nezbytné chránit motor motorovými spouštěči. Toto řešení poskytuje mnoho výhod, přičemž LOVATO Electric vyšlo nedávno na trh s inovovanou řadou motorových spouštěčů.

Pro větší náhled kliknout!


Řada SM obsahuje ochranu vůči zkratu současně s tepelnou ochranou: Kompletní řešení, které snižuje potřebu použití tepelných relé a pojistek v síti, čímž se ušetří místo i zapojení vodičů. Mohou také sloužit jako odpínače, což redukuje potřebné komponenty v rozvaděči, díky tomu nabízí možnost ovládání spouštěče přes hřídel.


Pro větší náhled kliknout!


Řada SM. Kompletní pro každý požadavek

Upraven byl kompletní průřez motorových spouštěčů v rozsahu od 0,1 až 100A. Řada je rozdělena na tři velikost: SM1, rozšířena až do 40A (dostupné varianty: s tlačítky nebo otočnou hlavicí), SM2 od 34 do 63A a SM3 od 55 do 100A, oba s otočnou hlavicí.


Pro větší náhled kliknout!


Verze SM1 zahrnuje tepelnou a magnetickou ochranou, kromě typu SM1RM, který slouží pouze jako jistič určený do aplikací již vybavených tepelnou ochranou. Použity jsou velmi kvalitní plasty v souladu s normou pro kuchyňské a podobné využití dle IEC/EN 60335 a pro drážní aplikace podle normy 45545. Spouštěče s otočnou hlavicí jsou v souladu se specifickou normou TYPU E pro UL.


Pro větší náhled kliknout!


Malé rozměry, velká ochrana
Řada SM1 je kompletně modulární a velmi snadná pro instalaci, na šířku zabere pouze 45mm. Montáž tlačítkové verze do modulárních rozvaděčů umožňuje rychlý přístup k ovládání, což předchází tomu, aby nevyškolený personál potřeboval otevírat dveře rozvaděče.

Pro větší náhled kliknout!


Boční pomocné kontakty, signalizační kontakty a spouště jsou kompatibilní s modulárními rozvaděči. Široká škála plastových krytů, ideální pro malé stroje a pro samostatné motory, je k dispozici pro otočné a tlačítkové motorové spouštěče až do 40A.




Různé typy a rozměry krytů (s gumovou membránou, tlačítkem nouzového zastavení nebo otočným ovládáním) činí výrobky vhodné pro jakékoliv aplikace, přičemž umožňují motorovým spouštěčům využít širokou paletu příslušenství: pomocné kontakty, spouště a podpěťové ochrany. Plasty a konstrukce jsou určeny pro náročné aplikace (-20°C až +60°C), s ochranou IP65, UL Type 4X a UV-ray rezistencí.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.