Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LED svítidla, světelné zdroje a inteligentní svítidla (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.02.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LED svítidla, světelné zdroje a inteligentní svítidla


LED svítidla, světelné zdroje a inteligentní svítidla
Snížení nákladů na elektrickou energii na třetinu oproti běžným světelným zdrojům, větší možnosti ve stmívání a barvách světla. To jsou hlavní výhody moderního LED osvětlení. O LED svítidlech, ale i o inteligentním osvětlení, jsme na AMPERu 2014 hovořili s Karlem Urbanem z firmy Dalen a Jaroslavem Sochorem z firmy Esyst. Prozradili nám zajímavé informace o odstínech osvětlení, vzhledu inteligentního osvětlení či výhodách LED pásek.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.02.2015


Společnosti Dalen a Esyst měly na AMPERu 2014 společnou expozici. Jak expozice vypadala a jak se k sobě osvětlení od těchto firem hodí?



Krátce o společnosti Dalen
V souvislosti s rozvojem hi-tech technologie zaměřené na výzkum, vývoj a výrobu smart led světelných výrobků, Dalen disponuje kvalifikovaným a výkonným týmem ve výzkumu a vývoji, tak aby byla zajištěna plynulá inovace v této oblasti odpovídající trendům v budoucím osvětlení domácností. V současnosti je založeno 6 společností Dalen v Číně, Japonsku, Singapuru, Itálii, Holandsku a České republice.

Krátce o společnosti Esyst
Společnost vznikla v roce 2009. Od roku 2011 se část společnosti – středisko Luxprim zabývá vývojem, vlastní produkcí a importem technologií v oblasti LED osvětlení, nabízí řešení na míru i standardní prodej LED světlených zdrojů a svítidel. Jako krok k přiblížení se k zákazníkům, v roce 2013 společnost zvětšila své prostory a otevřela Showroom na ulici Horova v Brně s možností přímého prodeje.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.